Woodlander™ Peräkärry

WOODLANDER™ PERäKäRRY

Woodland Millsin Woodlander peräkärrypaketti voidaan yhdistää joko suositun HM126 & HM130 sahalaitosten yhteyteen, tehden sahalaitoksesta todella monipuolisen ja liikutettavan sahalaitoksen. Woodlander peräkärrypaketti on hyvin valmistettu ja taloudellinen ratkaisu sahureille, jotka haluavat oikeaa liikkuvuuden ja helpon asennuksen yhdistelmää. Peräkärry on suunniteltu sopivaksi kaikkiin vuoden 2017 ja sitä uudempiin HM126 & HM130 sahalaitoksiin. Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyilla ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahalaitoksen kiskojärjestelmään, tehden laatikko tyylisen strukturoidun alustan. Huomio: Sahalaitoksen kiskojen asennuskomponentit (korostettu keltaisella) eivät ole sisällytetty tähän peräkärryyn. Sen sijaan, sinut tulee liittää nämä osat jo hankitusta vuoden 2017, tai uudemmasta HM126 tai HM130 sahalaitoksesta peräkärryn runkoon.

1,790.00 - 2,300.00 excl. VAT

Poista

2 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Tuotteen kuvaus

12’10″ (3.9m) pituus tuottaa kyvyn leikata jopa 10’ 5″ (3.1m) pituisia tukkeja - (XL peräkärrypaketti saatavilla – 16’ 11” (5.1m) tukinpituuksille. Sen ominaisuuksia ovat galvanoitu teräsrunko, kääntyvä akseli jousitus ja DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat. LED-valosarja (jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilpivalot), turvaketjut ja 2” (50mm) vetokoukun vastaanotin ovat myös vakiovarusteita peräkärryssä. 4 tasaustunkin avulla voit asentaa sahalaitoksen nopeasti ja vakaaksi jopa epätasaisessa maastossa. Sahalaitoksen pään lukitussarja (lukitsee pään peräkärryyn kuljetusta varten) tulee myös peräkärrypaketin mukana.

Woodlander™ Peräkärry Tuotteen kuvaus

LED-valosarja

Peräkärrypakettiin sisältyy LED-valosarja, jossa on jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilvenvalot, jotka saavat virtansa standardista johtosarja-adapterista ajoneuvostasi.

Woodlander™ Peräkärry LED-valosarja

Tasaustunkit

Peräkärrypaketti tulee vakiona neljä (4) 3,000 lb (1,360kgs) sivusta veivattavaa tasaustunkkia, joilla voit helposti ja nopeasti saada sahalaitoksen tasoon edestä taakse ja sivulta sivulle. Kiertoniveltunkkeja voidaan kääntää vaakatasosta kuljetuksen aikana pystytasoon nopeaa asennusta varten. Niissä on täydet 10” (25cm) korkeus-säätöä. Jalan koko on 3.75” x 7.5” (95mm x 190mm).

Woodlander™ Peräkärry Tasaustunkit

Renkaat ja vääntöakselit

Peräkärryn alusta lepää kahdella kumisella vääntöakselilla, joiden yhteinen kuljetettava kokonaispaino on 1,870 lbs (850kg). Vanteet ovat 5-pulttisia 4.5” (114mm) ja renkaat ovat DOT (Liikenneviraston) hyväksymät 195/60/14 renkaat

Woodlander™ Peräkärry Renkaat ja vääntöakselit

Aisa

Aisapaino sahalaitoksen pää on kiinnitetty peräkärryyn sellaisessa sijainnissa, joka tuottaa asianmukaisen aisapainon turvallista hinausta varten. Peräkärryn ohjekirjasta näet tämän sijainnin.

Woodlander™ Peräkärry Aisa

Lukitussarja kuljetukseen

Peräkärryyn kuuluu sahalaitoksemme pään lukitus, joten voit turvallisesti kiinnittää sahalaitoksen pään peräkärryyn kuljettamista varten. Neljä (4) 3/8” (9.5mm) sokkaa menevät peräkärryn sivujen ja päähän kiinnitettyjen kiinnikeiden läpi. Kestävä kuormaliina on sisällytetty varatoimenpiteenä, jotta voit kiinnittää sahalaitoksen pään peräkärryyn.

Woodlander™ Peräkärry Lukitussarja kuljetukseen

Takuu

Sahalaitoksen peräkärryllä on 2 vuoden takuu valmistusvikoja vastaan, ja se ei kata kuluvia osia (laakerit, akselit ja renkaat).

Woodlander™ Peräkärry Takuu

Tekniset tiedot

Peräkärrynakseli Vääntöakseli malli
Peräkärrynrenkaat 5-pulttinen 4.5" (114mm) & 195/60/14 renkaat
Peräkärrynvalot LED-valosarja (jarru-, vilkku, perä-, sivu-, ja rekisterikilvenvalo)
Peräkärryn tasaustunkit Sisältää 4 kappaletta
Vetokoukun kytkinlaite 2" (50mm)
Kuljetuspaino 640 lbs (290 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 640 lbs (290 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset