WOODLANDER XL

WOODLANDER XL

Woodland Millsin Woodlander XL peräkärrypaketti voidaan yhdistää joko suositun HM126 & HM130 sahalaitosten yhteyteen, tehden sahalaitoksesta todella monipuolisen ja liikutettavan sahalaitoksen. Woodlander peräkärrypaketti on hyvin valmistettu ja taloudellinen ratkaisu sahureille, jotka haluavat oikeaa liikkuvuuden ja helpon asennuksen yhdistelmää. Peräkärry on suunniteltu sopivaksi kaikkiin vuoden 2017 ja sitä uudempiin HM126 & HM130 sahalaitoksiin. Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyilla ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahalaitoksen kiskojärjestelmään, tehden laatikko tyylisen strukturoidun alustan. Huomio: Sahalaitoksen kiskojen asennuskomponentit (korostettu keltaisella) eivät sisälly tähän peräkärryyn. Sen sijaan, sinut tulee liittää nämä osat jo hankitusta vuoden 2017, tai uudemmasta HM126 tai HM130 sahalaitoksesta peräkärryn runkoon.


2,110.00 excl. VAT

2 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus

Sama hinta toimintaperiaate

Woodlander XL Image 1Woodlander XL Image 2Woodlander XL Image 3

 

Tuotteen kuvaus

19’3″ (5.8m) pituus tuottaa kyvyn leikata jopa 16’11″ (5.1m) pituisia tukkeja. Sen ominaisuuksia ovat galvanoitu teräsrunko, kääntyvä akseli jousitus ja DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat. LED-valosarja (jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilpivalot), turvaketjut ja 2” (50mm) vetokoukun vastaanotin ovat myös vakiovarusteita peräkärryssä. 6 tasaustunkkia sallivat nopean ja vakaan asennuksen epätasaisessa maastossa. Sahalaitoksen pään lukitussarja (lukitsee pään peräkärryyn kuljetusta varten) tulee myös peräkärryn mukana.
Woodlander XL Tuotteen kuvaus

LED-valosarja

Peräkärrypakettiin sisältyy LED-valosarja, jossa on jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilvenvalot, jotka saavat virtansa standardista johtosarja-adapterista ajoneuvostasi.
Woodlander XL LED-valosarja

Tasaustunkit

Peräkärrypaketissa on vakiona kuusi (6) 3,000 lb (1,360kg) sivusta veivattavaa tasaustunkkia, joilla voit helposti ja nopeasti saada sahalaitoksen tasoon edestä taakse ja sivulta sivulle. Kiertoniveltunkkeja voidaan kääntää vaakatasosta kuljetuksen aikana pystytasoon nopeaa asennusta varten. Niissä on täydet 10” (25cm) korkeus-säätöä. Jalan koko on 3.75” x 7.5” (95mm x 190mm).
Woodlander XL Tasaustunkit

Renkaat ja vääntöakselit

Peräkärryn alusta lepää kahdella kumisella vääntöakselilla, joiden yhteinen kuljetettava kokonaispaino on 1,870 lbs (850kgs). Vanteet ovat 5-pulttisia 4.5” (114mm) ja renkaat ovat DOT:n (Liikenneviraston) hyväksymät 195/60/14 renkaat
Woodlander XL Renkaat ja vääntöakselit

Aisa

Ominaisuuksina on standardi 2” (50mm) vetokoukun kytkinlaite, johdinsarja-adapteri ja turvaketjut. Aisapaino sahalaitoksen pää on kiinnitetty peräkärryyn sellaisessa sijainnissa, joka tuottaa asianmukaisen aisapainon turvallista hinausta varten. Peräkärryn ohjekirjasta näet tämän sijainnin.
Woodlander XL Aisa

Lukitussarja kuljetukseen

Peräkärryyn kuuluu sahalaitoksemme pään lukitus, joten voit turvallisesti kiinnittää sahalaitoksen pään peräkärryyn kuljettamista varten. Neljä (4) 3/8” (9.5mm) sokkaa menevät peräkärryn sivujen ja päähän kiinnitettyjen kiinnikeiden läpi. Kestävä kuormaliina on sisällytetty varatoimenpiteenä, jotta voit kiinnittää sahalaitoksen pään peräkärryyn.
Woodlander XL Lukitussarja kuljetukseen

Takuu

Sahalaitoksen peräkärryssä on 2 vuoden takuu valmistusvikoja vastaan, ja se ei kata kuluvia osia (laakerit, akselit ja renkaat)
Woodlander XL Takuu

Spesifikaatiot

Peräkärrynakseli

Kiertyväakseli malli

Peräkärryn renkaat

5-pulttinen 4.5" (114mm) & 195/60/14 renkaat

Peräkärrynvalot

LED-valosarja (jarru-, vilkku, perä-, sivu-, ja rekisterikilvenvalo)

Peräkärryn tasaustunkit

Sisältää 4

Vetokoukun kytkinlaite

2" (50mm)

Kuljetuspaino

801 lbs (363 kg)

Toimitustiedot

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 801 lbs (363 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta osavaltiohin ja etäalueille.LIITY UUTISKIRJEESEEMME