Woodlander™ MAX Peräkärry

WOODLANDER™ MAX PERäKäRRY

Woodland Mills Woodlander™ MAX-perävaunupaketti voidaan yhdistää HM130MAX:iin, jolloin laite on todella monipuolinen kenttäsaha. Woodlander™ MAX-perävaunupaketti on laadukas ja taloudellinen ratkaisu sahaajille, jotka haluavat oikean yhdistelmän liikkuvuutta ja asennustehokkuutta. Laserleikatuista kulmalevyistä ja putkimaisista ristituista rakennettu alusta on hyvin jäykkä, kun se yhdistetään sahan kiskojärjestelmään tehden siitä laatikko tyylisen strukturoidun alustan. Huomio: Sahan kiskojen asennusosat (korostettu keltaisella) eivät kuulu tähän peräkärryyn. Sen sijaan, sinun tulee kiinnittää nämä osat omistamastasi HM130MAX-sahasta perävaunun runkoon.

1,890.00 - 2,400.00 excl. VAT

Poista

Ilmainen toimitus

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

WOODLANDER™ MAX-PERÄVAUNU

12′ 10″:n (3,9 m) pituuden avulla voit leikata jopa 10′ 5″:n (3,1 m) pituisia tukkeja - (XL-peräkärrypaketti saatavilla – 16′ 11″:n (5,1 m) tukinpituuksille. Sen ominaisuuksia ovat galvanoitu teräsrunko, kääntyvä akseli jousitus ja DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat. LED-valosarja (jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilpivalot), turvaketjut ja 2″:n (50 mm) vetokoukun vastaanotin ovat myös vakiovarusteita perävaunussa. 4 tasaustunkin avulla voit asentaa sahan nopeasti ja vakaaksi jopa epätasaisessa maastossa. Sahan pään lukitussarja (lukitsee pään perävaunun kuljetusta varten) tulee myös perävaunupaketin mukana.

Woodlander™ MAX Peräkärry WOODLANDER™ MAX-PERÄVAUNU

LED-valosarja

Peräkärrypakettiin sisältyy LED-valosarja, jossa on jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilvenvalot, jotka saavat virtansa ajoneuvosi vakiomuotoisesta johtosarja-adapterista.

Woodlander™ MAX Peräkärry LED-valosarja

Tasaustunkit

Perävaunupaketissa on vakiona neljä (vakioperävaunu) tai kuusi (XL-perävaunu) 3000 lb:n (1360 kg) sivusta veivattavaa tasaustunkkia, joilla saat helposti ja nopeasti sahan etuosan tasapainoon takaosan kanssa sekä sivuilta. Kiertoniveltunkkeja voidaan kääntää vaakatasosta kuljetuksen aikana pystytasoon nopeaa asennusta varten. Niissä on täydet 10″:n (25 cm) korkeus-säätöä. Jalan koko on 3,75″ x 7,5″ (95 mm x 190 mm).

Woodlander™ MAX Peräkärry Tasaustunkit

Renkaat ja vääntöakselit

Peräkärryn alusta lepää kahdella kumisella vääntöakselilla, joiden yhteinen kuljetettava kokonaispaino on 1870 lb (850 kg). Vanteet ovat 5-pulttisia 4,5″:n (114 mm) kohdalla, ja renkaat ovat DOT:n (Liikenneviraston) hyväksymät 5.30-12. Renkaan lokasuojat on valmistettu teräksestä, ja ne on helppo poistaa ilman työkaluja, jolloin ne ovat poissa tieltä sahaa käyttäessäsi tai tukkeja lastattaessa.

Woodlander™ MAX Peräkärry Renkaat ja vääntöakselit

Aisa

Ominaisuuksina on vakiomallinen 2″:n (50 mm) vetokoukun kytkinlaite, johdinsarja-adapteri ja turvaketjut. Sahanterä on kiinnitetty perävaunun sellaiseen kohtaan, joka takaa asianmukaisen aisapainon turvallista hinausta varten. Peräkärryn ohjekirjasta näet tämän sijainnin.

Woodlander™ MAX Peräkärry Aisa

Lukitussarja kuljetukseen

Perävaunuun kuuluu sahan pään lukitus, joten voit turvallisesti kiinnittää sahan pään perävaunuun kuljettamista varten. Neljä (4) 3/8″ (9,5 mm) sokkaa menevät perävaunun sivujen ja päähän kiinnitettyjen kiinnikkeiden läpi. Kestävä kuormaliina on sisällytetty varatoimenpiteenä, jotta voit kiinnittää sahan pään perävaunuun.

Woodlander™ MAX Peräkärry Lukitussarja kuljetukseen

Takuu

Sahaperäkärryllä on 2 vuoden takuu valmistusvikoja vastaan. Se ei kata kuluvia osia (laakerit, akselit ja renkaat).

Woodlander™ MAX Peräkärry Takuu

Lisenssi moottoritiekäyttöön

Vaikka tuotetta myydään maastoajoneuvopakettina. Tieturvallisuusosiot ovat mukana auttamassa itserakennetun perävaunun rekisteröimisessä lainkäyttöalueellasi. Jokaisella provinssilla, osavaltiolla ja maalla on erilaisia vaatimuksia, ja on suositeltavaa tarkistaa alueesi vaatimukset.


Tekniset tiedot

Peräkärrynakseli 1870 lb:n (850 kg) itsenäinen vääntöakselimalli
Peräkärrynrenkaat 5-ruuvinen 4,5":n (114 mm) kohdalla ja 5.30-12 DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat
Peräkärrynvalot LED-valosarja (jarru-, vilkku, perä-, sivu-, ja rekisterikilvenvalo)
Perävaunun tasaustunkit Woodlander™: 4 tasaustunkkia; Woodlander™ XL: 6 tasaustunkkia
Vetokoukun kytkinlaite 2" (50mm)
Viimeistely Jauhemaalattu / galvanoitua terästä
Lokasuojat Irrotettava
Turvallisuus Lukitussokat ja turvahihnat sahanterän kiinnittämiseksi matkustettaessa
Kuljetuspaino 655 lbs (297 kg)

Laivaus

Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kotiisi tai toimipaikallesi. Varastotuotteet lähetetään läheisestä varastosta 2–11 työpäivän sisällä*. Toimitus kuorma-auton takaluukussa on saatavilla useimmilla alueilla. Kun tilauksesi on lähetetty, annamme sinulle seurantanumeron, jolla voit nähdä tarkemman toimitusajan.

Kuljetuspaino: 655 lbs (297 kg)

Arvioidut toimitusajat

* Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Kuljetukset syrjäisille paikoille tai alueille eivät kuulu kiinteän kuljetushinnan piiriin. Jos huomaamme, että asut syrjäisellä alueella sijaitsevassa postinumerossa, myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä kuljetuksesta aiheutuvien lisäkulujen tarkistamiseksi. Syrjäisiin alueisiin kuuluvat muun muassa (niihin kuitenkaan rajoittumatta) Alaska, Havaiji, Puerto Rico, Yukonin territoriot, Luoteisterritoriot, Nunavut.

Käsikirjat ja piirustukset