WG24 kantojyrsin

WG24 KANTOJYRSIN

Woodland Millsin WG24 PTO-voimanlähteinen kantojyrsin kiinnittyy suoraan traktorisi kolmipistenostolaitteeseen ja se on varustettu halkaisijaltaan 24″ (61cm) ja paksuudeltaan 3/4″ (2cm) täysteräksisellä jyrsivällä vauhtipyörällä, jossa on 34 volframista valmistetutua karbiidista leikkuuhammasta, jotka tekeät kannonjyrsimisestä vaivatonta. Nämä erittäin kestävät kannonjyrsimet on suunniteltu tuottamaan optimaalista suoritustehoa, kun ne yhdistetään 15-45 HP traktorien kanssa PTO:ssa, ja ne kaivavat helposti jopa 6″ (15cm) maan alle poistaen juuria ja valmistaen maa-aineksen tasoitusta tai ruohon kylvemistä varten.

2,390.00 excl. VAT

Quantity
Is my tractor compatible with this stump grinder?

Ilmainen toimitus

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Woodland Millsin WG24 PTO-voimanlähteinen kantojyrsin kiinnittyy suoraan traktorisi kolmipistenostolaitteeseen, ja se toimii PTO-akselilla. Isossa , halkaisijaltaan 24″ (61cm) ja paksuudeltaan 3/4″ (2cm) täysteräksisessä jyrsivässä vauhtipyörässä on 34 volframista valmistetutua karbiidista leikkuuhammasta. Suunniteltu traktoreille, joiden PTO-teho on 15-45 HP. Kantojen poisto mailtasi on nyt mahdollista WG24 PTO-voimanlähteisellä kannonjyrsimellä. Se jyrsii jopa 6″ (15cm) maan alle poistaakseen juuret, ja valmistaa maaperän tasoitukseen tai ruohon kylvämiseen. Varustettu moottorishan pidikkeellä, jonka avulla liikkuminen on helppoa kun liikut maillasi. WG24 kantojyrsin on myös pikakiinnitys sopiva, tehden kiinnityksen traktoriisi nopeaksi ja vaivattomaksi asiakkaille joilla on pikakiinnitys vastaanotin.

WG24 kantojyrsin

Traktorin vaatimukset

WG24 kantojyrsin on suunniteltu toimivaksi traktoreiden kanssa joissa on PTO-akseli. Kannonjysin toimii parhaiten traktoreiden kanssa joissa on PTO-akseli, joka on erillinen traktorin vaihteistojärjestelmästä. Se sallii käyttäjän kontrolloida traktorin vauhtia itsenäisesti ja erillisesti PTO vauhtiin verrattuna. Koska traktori vetää jyrsimen kannon läpi, traktorin vauhti on tärkeätä, ja sen tulisi olla itsenäinen PTO-akseliin verrattuna. WG24 kannonjyrsimen käyttö vaatii 540RPM nopeuden.


PTO-akseli

WG24 kannonjyrsimeen sisältyy liukukytkimen kaltainen PTO-akseli.

WG24 kantojyrsin PTO-akseli

Tekniset tiedot

Vauhtipyörän halkaisija 24″ / 610mm
Vauhtipyörän paksuus  3/4″ / 19mm
PTO HP vaaditaan 15 – 45
Kiinnitys Kategoria 1 kolmipistenostolaite (pikakiinnitys soveltuva)
PTO-sisääntulo 540 RPM
Mitat 29” x 37” x 38” / 737mm x 940mm x 965mm
PTO-akseli Sisällytetty
Kuljetuspaino 500 lbs (227 kg)

Yhteensopivuus

Will your tractor work with the WG24?


How far below grade can I grind stumps?

Lower your tractors 3 point hitch lower arms to the lowest possible position and measure the distance (A) from the lower arm to the ground. Enter this dimension into the field below and the calculated value will represent the distance you will be able to grind below ground/grade.

(A) Dimension: inches

Laivaus

* Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kotiisi tai toimipaikallesi. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan. Varmistaaksesi mikä toimitustapa on mahdollista alueellasi, soita meille numeroon +4631-210370. Varastossa olevat tavarat yleensä lähtevät varastosta 2-3 arkipäivän aikana, ja toimitus aika vaihtelee 3-10 päivän välillä. Kun tilauksesi on lähetetty, annamme sinulle seurantanumeron, jolla voit nähdä tarkemman toimituspäivän.

Kuljetuspaino: 500 lbs (227 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut