WC88 8″ PTO hakkurit

WC88 8″ PTO HAKKURIT

Woodland Mills WC88 8” (20cm) PTO-voimanlähteinen hakkurit suunniteltiin toimimaan 35-100+ HP traktorien kanssa, Tässä kestävässä hakkuritssa on automaattinen hydraulinen syöttöjärjestelmä ja 8″ x 8″ (20 cm x 20 cm), tehden kaiken kokoisten ja muotoisten oksien syötön helpoksi. Poistokouru on suunniteltu kääntymään 360 astetta , tehden puusilpun suuntaamisen mihin tahansa suuntaan helpoksi- Säätämällä kourun päässä olevaa ohjainta voit valita silpun suunnan joko maksimipituuteen, tai ohjata ne suoraan alas maahan tai peräkärryyn.

3,490.00 excl. VAT

Quantity
Is this wood chipper compatible with my tractor?

Ilmainen toimitus

3 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Woodland Mills ylpeänä tarjoaa uudelleen suunnitellun ja ekskluusivisen 8” (20cm) PTO-voimanlähteisen hakkuritn, jossa on automaattinen hydraulisyöttö WC88 suunniteltiin tarjoamaan maanomistajille taloudellisen ja hyvin suunnitellun hakkuritn, Tämä on ison luokan hakkurit, jolla on suuri 8” (120cm) silppuamiskapasiteetti. Se rakennettiin olemaan taloudellisesti edullisin hakkurit luokassaan. Palomaalatusta rakenteeesta teolliseen pystylaakeriin / laippalaakeriin ja 4-kiilahihnajärjestelmään, tämä silppuri tulee ylittämään odotuksesi.


Kapasiteetti

WC88 toimii 30-100 HP traktorien kanssa. Se käyttää isoa 23” x 27” (58cm x 69cm) syöttösuppilonaukkoa, joka kapenee 8” x 8” (20 cm x 20 cm) aukoksi, jossa halkaisijaltaan 8.25” (21cm) hydraulisesti toimiva syöttörullasto ottaa kiinni oksista, ja syöttää ne silppurin läpi. Jopa halkaisjaltaan ¼”(6mm) pieniä, ja 8” (20 cm) suuria oksia voidaan syöttää WC88 koneen läpi. Silputaksesi suurimpia halkaisijaltaan 8” (20 cm) tukkej,vaaditaan yli 60 HP traktori .

WC88 8″ PTO hakkurit Kapasiteetti

Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Oksat vedetään WC88 laitteeseen ison halkaisijaltaan 8.25” (21cm) kokoiseen syöttörullastoon Rullastoa vedetään hydraulisesti silppurin itsenäisen hydraulijärjestelmän avulla. Rullaston suuntaa ja nopeutta voidaan säädellä, tehden kaiken kokoisten ja muotoisten oksien syötön helpoksi. Hydraulipumppu on suoravetoinen ala-akselista, tarkoittaen ettei sinun tarvitse huolehtia kuluvista tai löysistä vetohihnoista. Rullaston alaspäin työntävää voimaa voidaan säätää kahden ison jousen avulla, varmistaen että se ottaa oksista kiinni, ja vetää ne helposti sisään, eliminoiden käsisyötön tarpeen.

WC88 8″ PTO hakkurit Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Vauhtipyörä

Dynaamisesti tasapainoitettu halkaisijaltaan 24” (61cm), paksuudeltaan 1” (25mm) ja painoltaan 120 lb / 54 kg oleva täysteräksinen vauhtipyörä pyörii halkaisijaltaan 2” (50mm) olevassa akselissa, ja sitä tuetaan kahdella teollisella ja rasvattavalla laippalaakerilla. Sen ominaisuutena on neljä numeerisesti ohjattua taskua, jotka pitävät käännettävät terät paikoillaan. Vauhtipyörässä on neljä iso tuulettimen siipilapaa, jotka pyörivat yli 1100 RPM nopeudella, varmistaen maksimaalisen ilmavirran.

WC88 8″ PTO hakkurit Vauhtipyörä

Vetohihnajärjestelmä

Vetohihnajärjestelmä on ympäröity ¼” (6mm) paksuisella teräs-suojalla, jota voidaan nopeasti kääntää eteenpäin, päästäksesi käsiksi vetojärjestelmään. Vedät vain sokan irti, ja suojus taittuu eteenpäin, antaen nopean ja täydellisen käsiksi pääsyn koko vetojärjestelmään. PTO-akseli (sisältyy silppuriin) yhdistyy traktoristasi silppurin alempaan 2” (50mm) akseliin. Neljä kestävää hammastettu BX-sarjan vetohihnaa kulkevat ylös vauhtipyörän pääakseliin. Nämä hihnat ovat vakio hihnoja, joita saa rautakaupoista. Ne pysyvät oikeassa kireydessä itsenäisen kiristysjärjestelmän avulla. Tämä järjestelmä lisää hihnojen käyttöikaa huomattavasti, vähentää hihnan luisumista eikä käyttäjän tarvitse manuaalisesti säätää hihnojen kireyttä. Hihnojen vaihto on myös helppoa, sillä kiristysjärjestelmä voidaan helposti vetää pois tieltä antaen käyttäjän vaihtaa hihnat nopeasti.

WC88 8″ PTO hakkurit Vetohihnajärjestelmä

silppurinterät

WC88 silppuri käyttää neljää korkealaatuista kovetetusta teräksestä valmistettua käännettävää silppurinterää. Nämä terät ovat erillään 90 astetta.ja on porrastetut. Ne voidaan kääntää käyttääkseen hyväksi kahta leikkausreunaa yhdessä terässä. Jokainen terä pysyy paikallaan vauhtipyörässä neljän uppokantaisen M10-pultin ja lukkomutterin avulla. Terien vaihto sujuu nopeasti simpukkamallisen vauhtipyöränkotelon ansiosta. Avaat vain yhden pultin ja vauhtipyörän yläkotelo kiertyy auki, ja pääset käsiksi vauhtipyörään ja silppurinteriin.

WC88 8″ PTO hakkurit silppurinterät

Taittuva syöttökouru

WC68 silppurin syöttökourussa on iso 23” x 27” (589cm x 69 cm) aukko, tehden monihaaraisten oksien syötöstä helppoa. Syöttökouru voidaan myös taittaa, mikä vähentää silppurin tarvitsemaa tilaa varastoinnissa ja kuljetuksessa.

WC88 8″ PTO hakkurit Taittuva syöttökouru

Syöttöaukko

Vauhtipyörän kotelon aukko on iso 8” x 8” (20cm x 20cm) nelikulmio, tehden monihaaraisten oksien syötön helpoksi. Näin vähennetään oksien karsimisen tarvetta ennen kuin syötät ne silppuriin.

WC88 8″ PTO hakkurit Syöttöaukko

Säädettävä silppurinalusta

WC88 silppurissa on kestävä silppurinalusta joka on valmistettu 1/2″ (12mm) paksusta 1/2″ laserleikatuista teräslevyistä- Alustaa voidaan säätää siten, että PTO-akseli asettuu 15-5/8″ - 21-5/8″ (40 cm - 55 cm) korkeudelle maasta, sopien moniin eri traktorikokoihin. Kiinnitä vain silppuri traktoriisi ja nosta se ylös jotta se roikkuu ilmassa. Neljä pulttia jotka pitävät alustaa kiinni silppurin kotelossa voidaan poistaa, ja alustaa voidaan nostaa tai laskea traktorillesi sopivaksi.

WC88 8″ PTO hakkurit Säädettävä silppurinalusta

Poistokouru

Poistokouru on suunniteltu kääntymään 360 astetta vain löysäämällä silmukkaruuvia ja kääntämällä sitä käsin haluttuun kulmaan. Sen avulla voit suunnata puusilpun mihin suuntaan tahansa, riippumatta silppurin sijainnista. Kourun pää on 73” (1.9m) maasta, tehden puusilpun suuntaamisen helpoksi avolavalle tai peräkärryyn. Poistokourun päässä on kääntyvä ohjain, jolla voit suunnata puusilpun suunnan tarkemmin. Osoita se suoraan eteenpäin maksimipituuden saavuttamiseksi, tai suuntaa se alaspäin ja silppu suuntautuu alas maahaan tai peräkärryyn.

WC88 8″ PTO hakkurit Poistokouru

PTO-akseli

WC68 silppuriin kuuluu PTO-akseli jossa on murtosokka.


Kokoaminen

WC88 silppuri toimitetaan teräslaatikossa, ja se voi olla toiminnassa jo tunnissa. Syöttökouru ja poistokouru on irroitettu toimituksen ajaksi mahdollisten vaurioiden eliminoimiseksi. Silppuri vaatii 5 gallonaa/20 litraa ISO 32 -hydrauliöljyä tankkin, jota ei ole sisällytetty, mutta sitä voi ostaa useimmista rautakaupoista. Viimeiseksi, liitä sisällytetty PTO-akseli leikkaa se traktorisi mittoihin sopivaksi, kuten ohjekirjassa lukee, jos tarpeellista.


Paino

WC88 suunniteltiin maanomistajien käyttöön, mutta se on rakennettu kuin teollinen silppuri. Se painaa 1,050 lbs (476kgs).


Takuu

WC88 silppurilla on 3 vuoden täysi takuu valmistusvikoja vastaan. Jos jokin osa rikkoontuu, lähetämme sinulla uuden täydestä varastostamme. Takuu osat voidaan lähettää samana tai seuraavana päivänä. Kuluvat osat, kuten hihnat, laakerit ja terät eivät kuulu takuun piiriin.


Tekniset tiedot

Vetojärjestelmä Traktorin-PTO
Kuljetus Traktorin kolmipistenostolaite
Minimi vaadittava HP (PTO:ssa) 30
Maksimi HP (PTO:ssa) 100
Hydraulinenjärjestelmä Vakio NPT kiinnikkeet ja venttiilit
Hydrauliöljy 19 litraa / 5 gallonaa ISO32 öljyä, tai ISO46 öljyä lämpimille ilmastoille.
Hydraulipumppu Suoraveto (ei hihnoja)
Vauhtipyörän halkaisija/paksuus 24" x 1" paksu (61cm x 2.5 cm paksu)
Vauhtipyörän paino (poislukien veitset, laakerit, akselit jne.) 120 lbs (54kgs)
Vauhtipyörän nopeus 1100 RPM
Vauhtipyörän vetojärjestelmä 4 BX-sarjan hihnaa
Vauhtipyöränkotelon malli Helposti avattava simpukkamallinen (helppo puhdistaa ja vaihtaa terät)
Vauhtipyöränkotelon paksuus 5/16" (8mm) paksu
Vauhtipyöränakseli 2" (50mm) halkaisija
Terien lukumäärä 4 kääntöterää
Syöttöjärjestelmä itsenäinen hydraulijärjestelmä
Syöttöveto Eteenpäin/vapaa/peruutus vaihtelevalla vauhdilla (0-75 ft-min) / (23 m/min)
Syöttörullan koko 8.25" (21cm) talttahammas
Syöttöaukko 8"x8" (20cm x 20cm)
Syöttörullaston paine Säädettävissä jousien jäykkyydellä
Sopiva pikakinnitykseen Kyllä
Poistokouru 360 astetta kääntyvä leikari
Silppurin alusta Säädettävä laserleikattu levymalli
Viimeistely Polttomaalattu
PTO-akseli Sisältää murtosokalla suojatun PTO-akselin
Takuu 3 vuoden takuu osat
Kuljetuspaino 1135 lbs (515 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 1135 lbs (515 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset