WC68 6″ PTO-hakkurit

WC68 6″ PTO-HAKKURIT

Erittäin kestävä Woodland Mills WC68 6” (15cm) PTO-voimanlähteinen hakkurit suunniteltiin toimimaan yhdessä 20-50 HP traktorien kanssa, ja tekemään oksista ja pensaikoista puusilppua tehokkaasti. Tämän hakkuritn ominaisuuksina on automaattinen hydraulinen syöttöjärjestelmä, suoraveto,6″ x 8″ (15 cm x 20 cm) aukko ja 360 astetta kääntyvä poistokouru.

3,100.00 excl. VAT

Quantity
Is this wood chipper compatible with my tractor?

Ilmainen toimitus

3 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Woodland Mills ylpeänä tarjoaa uudelleen suunnitellun ja ekskluusivisen 6” (15cm) PTO-voimanlähteisen hakkuritn, jossa on automaattinen hydraulisyöttö. WC68 suunniteltiin tarjoamaan maanomistajille taloudellisen ja hyvin suunnitellun hakkuritn. Tämä on ison luokan hakkurit, jolla on suuri 6” (15 cm) silppuamiskapasiteetti. Se rakennettiin olemaan taloudellisesti edullisin hakkurit luokassaan.


Kapasiteetti

WC68 toimii traktoreissa joissa on 20-50 HP PTO:ssa Se käyttää isoa 23” x 27” (58cm x 69cm) syöttösuppilonaukkoa, joka kapenee 6” x 8” (15 cm x 20 cm) aukoksi, jossa halkaisijaltaan 8.25” (21cm) hydraulisesti toimiva syöttörullasto ottaa kiinni oksista, ja syöttää ne silppurin läpi. Jopa halkaisjaltaan ¼”(6mm) pieniä, ja 6” (15 cm) suuria oksia voidaan syöttää WC68 koneen läpi. Silputaksesi suurimpia halkaisijaltaan 6” (15 cm) tukkeja täydellä syöttönopeudella,vaaditaan traktori jossa on yli 40 HP PTO:ssa.

WC68 6″ PTO-hakkurit Kapasiteetti

Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Oksat vedetään WC68 laitteeseen ison halkaisijaltaan 8.25” (21cm) kokoiseen syöttörullastoon. Rullastoa vedetään hydraulisesti silppurin itsenäisen hydraulijärjestelmän avulla. Rullaston suuntaa ja nopeutta voidaan säädellä, tehden kaiken kokoisten ja muotoisten oksien syötön helpoksi. Hydraulipumppuun tulee vetohihna vauhtipyörän pääakselista. Rullaston alaspäin työntävää voimaa voidaan säätää kahden ison jousen avulla, varmistaen että se ottaa oksista kiinni, ja vetää ne helposti sisään, eliminoiden käsisyötön tarpeen.

WC68 6″ PTO-hakkurit Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Vauhtipyörä

Dynaamisesti tasapainoitettu halkaisijaltaan 24” (61cm), paksuudeltaan 3/4” (2cm) ja painoltaan 100 lb / 45 kg oleva täysteräksinen vauhtipyörä pyörii halkaisijaltaan 2” (50mm) olevassa akselissa, ja sitä tuetaan kahdella teollisella ja rasvattavalla laippalaakerilla. Sen ominaisuutena on neljä numeerisesti ohjattua taskua, jotka pitävät käännettävät terät paikoillaan. Vauhtipyörässä on neljä iso tuulettimen siipilapaa, jotka pyörivat yli 540 RPM nopeudella.

WC68 6″ PTO-hakkurit  Vauhtipyörä

Silppurinterät

WC68 silppuri käyttää neljää korkealaatuista kovetetusta teräksestä valmistettua käännettävää silppurinterää. Nämä terät ovat erillään 90 astetta. Ne voidaan kääntää käyttääkseen hyväksi kahta leikkausreunaa yhdessä terässä. Jokainen terä pysyy paikallaan vauhtipyörässä neljän uppokantaisen M10-pultin ja lukkomutterin avulla. Terien vaihto sujuu nopeasti simpukkamallisen vauhtipyöränkotelon ansiosta. Avaat vain yhden pultin ja vauhtipyörän yläkotelo kiertyy auki, ja pääset käsiksi vauhtipyörään ja silppurinteriin.

WC68 6″ PTO-hakkurit Silppurinterät

Taitettava syöttökouru

WC68 silppurin syöttökourussa on iso 23” x 27” (58 cm x 69 cm) aukko, tehden monihaaraisten oksien syötöstä helppoa. Syöttökouru voidaan myös taittaa, mikä vähentää silppurin tarvitsemaa tilaa varastoinnissa ja kuljetuksessa.

WC68 6″ PTO-hakkurit Taitettava syöttökouru

Syöttöaukko

Vauhtipyörän kotelon aukko on iso 6” x 8” (15cm x 20cm) nelikulmio, tehden monihaaraisten oksien syötön helpoksi. Näin vähennetään oksien karsimisen tarvetta ennen kuin syötät ne silppuriin.

WC68 6″ PTO-hakkurit Syöttöaukko

Poistokouru

Poistokouru on suunniteltu kääntymään 360 astetta vain löysäämällä silmukkaruuvia ja kääntämällä sitä käsin haluttuun kulmaan. Sen avulla voit suunnata puusilpun mihin suuntaan tahansa, riippumatta silppurin sijainnista. Kourun pää on 66” (1.7m) maasta, tehden puusilpun suuntaamisen helpoksi avolavalle tai peräkärryyn. Poistokourun päässä on kääntyvä ohjain, jolla voit suunnata puusilpun suunnan tarkemmin. Osoita se suoraan eteenpäin maksimipituuden saavuttamiseksi, tai suuntaa se alaspäin ja silppu suuntautuu alas maahaan tai peräkärryyn.

WC68 6″ PTO-hakkurit Poistokouru

PTO-akseli

WC68 silppuriin kuuluu PTO-akseli jossa on murtosokka.

WC68 6″ PTO-hakkurit PTO-akseli

Kokoaminen

WC68 silppuri toimitetaan teräslaatikossa, ja se voi olla toiminnassa jo tunnissa. Syöttökouru ja poistokouru on irroitettu toimituksen ajaksi mahdollisten vaurioiden eliminoimiseksi. Silppuri vaatii 5 gallonaa/20 litraa ISO 32 -hydrauliöljyä tankkin, jota ei ole sisällytetty, mutta sitä voi ostaa useimmista rautakaupoista. Viimeiseksi, liitä sisällytetty PTO-akseli leikkaa se traktorisi mittoihin sopivaksi, kuten ohjekirjassa lukee, jos tarpeellista.


Paino

WC68 suunniteltiin maanomistajien käyttöön, mutta se on rakennettu kuin teollinen silppuri. Sen paino on 710 lbs (320kgs).


Takuu

WC68 silppurilla on 3 vuoden täysi takuu valmistusvikoja vastaan. Jos jokin osa rikkoontuu, lähetämme sinulla uuden täydestä varastostamme. Takuu osat voidaan lähettää samana tai seuraavana päivänä. Kuluvat osat, kuten hihnat, laakerit ja terät eivät kuulu takuun piiriin.


Tekniset tiedot

Käyttöjärjestelmä Traktori PTO
Kuljetus Traktorin kolmipistenostolaite
Minimi vaadittava HP (PTO:ssa) 18 HP
Maksimi HP (PTO:ssa) 50 HP
Hydraulinen järjestelmä Vakio NPT kiinnikkeet ja venttiilit
Hydrauliöljy 19 litraa / 5 gallonaa ISO32 öljyä, tai ISO46 öljyä lämpimille ilmastoille.
Hydraulipumppu Hihnakäyttöinen
Vauhtipyörän halkaisija/paksuus 24" x 3/4" paksu (61cm x 2.0 cm paksu)
Vauhtipyörän paino (poislukien veitset, laakerit, akselit jne.) 100 lbs (45kgs)
Vauhtipyörän nopeus 540 RPM
Vauhtipyörän vetojärjestelmä Suoraveto
Vauhtipyöränkotelon malli Helposti avattava simpukkamallinen (helppo puhdistaa ja vaihtaa terät)
Vauhtipyöränkotelon paksuus 5/16" (8mm) paksu
Vauhtipyöränakseli 2" (50mm) halkaisija
Terien lukumäärä 4 käännettävää terää
Syöttöjärjestelmä Itsenäinen hydraulijärjestelmä
Syöttöveto Eteenpäin/vapaa/peruutus vaihtelevalla vauhdilla (0-75 ft-min) / (23 m/min)
Syöttörullan koko 8.25" (21cm) talttahammas
Syöttöaukko 15cm korkeus x 20cm leveys
Syöttörullaston paine Säädettävissä jousien jäykkyydellä
Sopiva pikakinnitykseen Kyllä
Poistokouru 360 astetta kääntyvä leikari
Silppurin alusta Säädettävä laserleikattu levymalli
Viimeistely Palomaalattu
PTO-akseli Sisältää murtosokalla suojatun PTO-akselin
Takuu Osilla on 3 vuoden takuu
Kuljetuspaino 825 lbs (374 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 825 lbs (374 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset