WC46 4″ PTO-hakkurit

WC46 4″ PTO-HAKKURIT

Woodland Mills WC46 PTO-puuhakkuri on suunniteltu pienikokoisille traktoreille, joiden PTO on 15–30 hevosvoimaa. Sen ominaisuutena on automaattinen hydraulinen syöttöjärjestelmä, suorakäyttölaitteisto, 4″ x 6″:n aukko ja 360 astetta kääntyvä purkukouru.

2,690.00 excl. VAT

Quantity
Is this wood chipper compatible with my tractor?

Ilmainen toimitus

3 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Tuotekuvaus

Woodland Mills WC46 PTO-puuhakkuri on suunniteltu erityisesti pienikokoisille traktoreille, joiden PTO on 15–30 hevosvoimaa. Hydraulisella syöttöjärjestelmällä varustettu WC46 pystyy silpomaan halkaisijaltaan jopa 4 tuuman (10 cm) levyisiä puita. WC46 sopii hyvin asiakkaille, joiden traktoreissa on seuraavat ominaisuudet: 1) Taka-PTO, joka pyörii 540 RPM:n nopeudella 2) 15–30 hevosvoimaa PTO:ssa 3) Kyky nostaa 550 lb (250 kg) kolmipistenostolaitteessa

WC46 4″ PTO-hakkurit Tuotekuvaus

Kapasiteetti

WC46 toimii traktoreissa, joissa on 15–30 hevosvoimaa PTO:ssa. Se käyttää isoa 19″ x 18,5″:n (48 cm x 47 cm) syöttösuppilonaukkoa, joka kapenee 4″ x 6″:n (10 cm x 15 cm) aukoksi, jossa halkaisijaltaan 5,25″:n (13 cm) hydraulisesti toimiva syöttörullasto ottaa kiinni oksat ja syöttää ne hakkurin läpi. Jopa halkaisijaltaan ¼″:n (6 mm) ja 4″:n (10 cm) kokoisia oksia voidaan syöttää WC46-koneen läpi. Silputaksesi suurempia halkaisijaltaan 4″:n (10 cm) tukkeja täydellä syöttönopeudella, tarvitset traktorin, jossa on yli 20 hevosvoimaa PTO:ssa.

WC46 4″ PTO-hakkurit Kapasiteetti

Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Oksat vedetään WC46:een halkaisijaltaan 5,25″:n (13 cm) leveän syöttörullaston kautta. Rullastoa vedetään hydraulisesti hakkurin itsenäisen hydraulijärjestelmän avulla. Rullaston suuntaa ja nopeutta voidaan säädellä, tehden kaiken kokoisten ja muotoisten oksien syötön helpoksi. Hydraulipumppuun tulee vetohihna vauhtipyörän pääakselista. Rullaston alaspäin työntävää voimaa voidaan säätää kahden ison jousen avulla, jotka varmistavat, että laite ottaa oksista kiinni ja vetää ne helposti sisään poistaen käsisyötön tarpeen.

WC46 4″ PTO-hakkurit Hydraulinen syöttöjärjestelmä

Vauhtipyörä

Dynaamisesti tasapainotettu 18″:a (46 cm) leveä, 3/4″:n (2 cm) paksu täysteräksinen vauhtipyörä pyörii halkaisijaltaan 2″:n (5 cm) akselissa, ja sitä tukee kaksi teollista ja rasvattavaa laippalaakeria. Sen ominaisuutena on neljä numeerisesti ohjattua taskua, jotka pitävät käännettävät terät paikoillaan. Vauhtipyörässä on neljä isoa tuulettimen siipilapaa, jotka pyörivät yli 540 RPM:n nopeudella.

WC46 4″ PTO-hakkurit Vauhtipyörä

Vauhtipyörän lukitussokka

WC46-puuhakkurissa on vauhtipyörän lukitussokka kätevää ja turvallista teränvaihtoa tai vauhtipyörän huoltoa varten. Sokka istuu helposti reikäsarjaan, jotka on sijoitettu niin, että kaikkiin teriin pääsee helposti käsiksi työkaluilla samanaikaisesti niitä käännettäessä tai vaihdettaessa. Woodland Millsin vauhtipyörän lukitussokan avulla teränvaihto ei ole enää vaarallista.

WC46 4″ PTO-hakkurit Vauhtipyörän lukitussokka

Hakkurinterät

WC46-hakkuri käyttää neljää korkealaatuista kovetetusta teräksestä valmistettua käännettävää hakkurinterää. Nämä terät ovat erillään 90 astetta. Ne voidaan kääntää käyttääkseen hyväksi kahta leikkausreunaa yhdessä terässä. Jokainen terä pysyy paikallaan vauhtipyörässä neljän uppokantaisen M10-pultin ja lukkomutterin avulla. Terien vaihto sujuu nopeasti simpukkamallisen vauhtipyöränkotelon ansiosta. Sinun on avattava vain yksi pultti, ja vauhtipyörän yläkotelo kiertyy auki, jolloin pääset käsiksi vauhtipyörään ja hakkurinteriin.

WC46 4″ PTO-hakkurit Hakkurinterät

Taittuva syöttökouru

WC46-puuhakkurin syöttökourussa on 19″ x 18,5″:n (48 cm x 47cm) aukko, johon oksat voidaan syöttää. Syöttökouru voidaan myös taittaa, mikä vähentää hakkurin tarvitsemaa tilaa varastoinnissa ja kuljetuksessa.

WC46 4″ PTO-hakkurit Taittuva syöttökouru

Syöttöaukko

Vauhtipyörän kotelon aukko on 4″ x 6″:n (10 cm x 15 cm) nelikulmio, joka helpottaa monihaaraisten oksien syöttöä.

WC46 4″ PTO-hakkurit Syöttöaukko

Poistokouru

Poistokouru on suunniteltu pyörimään 360 astetta kääntämällä sitä vain kahdella kahvalla haluttuun kulmaan. Sen avulla voit suunnata puusilpun mihin suuntaan tahansa, riippumatta hakkurin sijainnista. Kourun pää on 66″ (1,7 m) maasta tehden puuhakkurin suuntaamisesta avolavalle tai peräkärryyn helppoa. Poistokourun päässä on kääntyvä ohjain, jolla voit suunnata puusilpun suunnan tarkemmin. Osoita se suoraan eteenpäin maksimipituuden saavuttamiseksi tai suuntaa se alaspäin ja silppu suuntautuu alas maahaan tai peräkärryyn.

WC46 4″ PTO-hakkurit Poistokouru

PTO-akseli

WC46-hakkuriin kuuluu PTO-akseli, jossa on murtosokka.

WC46 4″ PTO-hakkurit PTO-akseli

Kokoaminen

WC46-hakkuri toimitetaan teräslaatikossa, ja se voi olla toiminnassa jo tunnissa. Syöttökouru ja poistokouru on irrotettu toimituksen ajaksi mahdollisten vaurioiden eliminoimiseksi. Hakkurin tankki vaatii 4,5 gallonaa (17 l) ISO 32 -hydrauliöljyä, joka ei tule laitteen mukana, mutta jota voi ostaa useimmista maatila- tai rautakaupoista. Liitä lopuksi mukana tuleva PTO-akseli ja leikkaa se tarpeen vaatiessa traktorisi mittoihin sopivaksi, kuten ohjekirjassa lukee.


Paino

WC46 suunniteltiin maanomistajien käyttöön, mutta se on rakennettu kuin teollinen hakkuri. Se painaa 550 lb (250 kg).


Takuu

WC46-hakkurilla on 3 vuoden täysi takuu valmistusvikoja vastaan. Jos jokin osa rikkoontuu, lähetämme sinulla uuden hyvin varustetusta varastostamme. Takuuosat voidaan lähettää samana tai seuraavana päivänä. Kuluvat osat, kuten hihnat, laakerit ja terät eivät kuulu takuun piiriin.


Tekniset tiedot

Vetojärjestelmä Traktorin PTO
Kuljetus Traktorin kolmipistenostolaite
Vaadittava vähimmäishevosvoima (PTO:ssa) 15
Enimmäishevosvoima (PTO:ssa) 30
Hydraulijärjestelmä Vakio NPT-kiinnikkeet ja venttiilit
Hydrauliöljy 17 litraa / 4,5 gallonaa ISO32-öljyä tai ISO46-öljyä (lämpimät ilmastot)
Hydraulipumppu Hihnakäyttöinen
Vauhtipyörän halkaisija/paksuus 18" x 3/4" paksu (46 cm x 2,0 cm paksu)
Vauhtipyörän nopeus 540 RPM
Vauhtipyörän vetojärjestelmä Suoraveto
Vauhtipyöränkotelon malli Helposti avattava simpukkamallinen (helppo puhdistaa ja vaihtaa terät)
Vauhtipyöränkotelon paksuus 5/16" (8 mm) paksu
Vauhtipyöränakseli 2":n (50 mm) halkaisija
Terien lukumäärä 4 kääntöterää
PTO-akseli Sisältää murtosokalla suojatun PTO-akselin
Syöttöjärjestelmä Itsenäinen hydraulijärjestelmä
Syöttöveto Eteenpäin/vapaa/peruutus vaihtelevalla vauhdilla (0-75 ft-min) / (23 m/min)
Syöttörullan koko 52,5":n (13 cm) talttahammas
Syöttöaukko 4" korkea x 6" leveä (10 cm x 15 cm)
Syöttörullaston paine Säädettävissä jousien jäykkyydellä
Sopiva pikakiinnitykseen Kyllä
Poistokouru 360 astetta kääntyvä leikari
Hakkurin alusta Laserleikattu levymalli
Viimeistely Jauhemaalattu
Takuu 3 vuotta
Kuljetuspaino 648 lbs (294 kg)

Laivaus

Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kotiisi tai toimipaikallesi. Varastotuotteet lähetetään läheisestä varastosta 2–11 työpäivän sisällä*. Toimitus kuorma-auton takaluukussa on saatavilla useimmilla alueilla. Kun tilauksesi on lähetetty, annamme sinulle seurantanumeron, jolla voit nähdä tarkemman toimitusajan.

Kuljetuspaino: 648 lbs (294 kg)

Arvioidut toimitusajat

* Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Kuljetukset syrjäisille paikoille tai alueille eivät kuulu kiinteän kuljetushinnan piiriin. Jos huomaamme, että asut syrjäisellä alueella sijaitsevassa postinumerossa, myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä kuljetuksesta aiheutuvien lisäkulujen tarkistamiseksi. Syrjäisiin alueisiin kuuluvat muun muassa (niihin kuitenkaan rajoittumatta) Alaska, Havaiji, Puerto Rico, Yukonin territoriot, Luoteisterritoriot, Nunavut.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut