Terän harituslaite

TERäN HARITUSLAITE

Pidennä sahanterien käyttöikää ja paranna leikkaustulosta palauttamalla terän haritus.

320.00 excl. VAT

Quantity

Kuvaus

Tuotteen Kuvaus

Huolla sahanterät Woodland Mills -terän harituslaitteella palauttamalla terän haritus optimoituun asentoon leikkaamista varten. Harituslaite on helppokäyttöinen, kompaktin kokoinen ja se pidentää sahanterien elinikää. Ajan myötä sahanterät tylsistyvät ja menettävät harituksensa, mikä heikentää terän tehokkuutta ja leikkauslaatua. Terän väärä haritus voi johtaa aaltoileviin leikkauksiin, linjoihin tai uriin laudoissa ja jopa tuottaa terässä liiallista lämpöä aiheuttaen ennenaikaisen vian tai murtuman. Laite on suunniteltu toimimaan eri hammasjakoisten, levyisten ja paksuisten terien kanssa. Tämä yksikkö sisältää digitaalisen ilmaisimen, joka mittaa harituksen tarkkuuden. Ainutlaatuisen pään muotoilun ja työntökahvan yhdistelmä varmistaa terän nopean ja tarkan harittamisen.


Patenttia odottava pääsuunnittelu

Harituslaitteen pään muotoilu, jolle on haettu patenttia, on ainutlaatuinen ja tekee terän käytöstä nopeampaa vähemmällä käsittelyllä. Tavallisissa käsikäyttöisissä harituslaitteissa käyttäjän on haritettava hampaat terän toisella puolella ja poistettava sen jälkeen terä, käännettävä se nurinperin, asennettava se uudelleen ja haritettava terän toinen puoli. Woodland Mills -harituslaitteen pää on helppo asettaa terän kummallekin puolelle, jolloin terää ei tarvitse poistaa tai kääntää harituksen suorittamiseksi nopeammin.


Terän etenemiskahva

Työntökahva on suunniteltu siten, että käyttäjän ei tarvitse laskea hampaita manuaalisesti ja asettaa terää oikeaan asentoon. Vedä työntökahvaa taaksepäin ja sitten kokonaan eteenpäin, ja tämä vie terän seuraavaan oikeaan hampaaseen.


Käsikirjat ja piirustukset

Arvostelut