T-Rex mönkijän peräkärry

T-REX MöNKIJäN PERäKäRRY

T-Rex-mönkijän peräkärry suunniteltiin kestäväksi ja monipuoliseksi peräkärryksi, joka auttaa maanomistajia ylläpitämään maitaan ja metsälöitään. Ominaisuutena on kääntyvä nosturipuomi, joka kykenee nostamaan jopa 440 lbs (200kgs) painoisia esineitä peräkärryyn ja tarjoaa maksimi 650 lbs (295 kgs) kippauskapasiteetin, T-Rex -peräkärry voidaan myös helposti muuntaa kippikärrystä tukkikärryksi. Peräkärryn pituutta voi myös säätää 12’ (3.6m) asti, mahdollistaen sahatavaran tai tukkien turvallisen kuljetuksen!

1,690.00 excl. VAT

Varasto loppu

Ilmainen toimitus

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Woodland Mills ylpeänä esittelee T-Rex-peräkärryn. Se suunniteltiin kestäväksi ja monipuoliseksi maanomistajien käyttöön, auttaakseen heitä ylläpitämään maita ja metsälöitään. Se on tarkoitettu vedettäväksi mönkijäsi, traktorimönkijäsi tai traktorisi perässä, ja sillä voi kuskata maa-ainesta, kiviä, polttopuita, tukkeja jne. Se muuntuu helposti kaatovaunukärrystä tukinkuljetuskärryksi. T-Rex-peräkärry on täydellinen apuväline maanomistajille ja sahureille.

T-Rex mönkijän peräkärry

Takuu

T-Rex tulee 2 vuoden täydellä takuulla valmistusvikoja vastaan. Jos jotain ongelmia ilmenee, soitat vain maksuttomaan numeroomme saadaksesi teknistätukea.

T-Rex mönkijän peräkärry Takuu

Kaksi peräkärryä yhdessä

T-Rex -peräkärry muuntuu helposti kaatovaunukärrystä tukinkuljetuskärryksi. Poistat vain kaksi laitasaranatappia ja liu’utat vaunun irti. Voit asentaa neljä jatkovartta lisätäksesi kantokapasiteetin korkeutta. Peräkärryn pituutta voi myös säätää 12’ (3.6m) asti, mahdollistaen sahatavaran tai tukkien turvallisen kuljetuksen!

T-Rex mönkijän peräkärry Kaksi peräkärryä yhdessä

Vinssikaato

T-Rexin kaatovaunua voidaan kallistaa jopa 60 asteen kulmaan, minkä tahansa lastin tyhjentämiseksi. Liitä vinssikaapeli kaatovaunun sisäpuolella olevaan koukkuun, ja ala vinssaamaan!

T-Rex mönkijän peräkärry Vinssikaato

Kestävä runkorakenne

T-Rexin runko on valmistettu kestävästä 0.15" (4mm) paksuisesta nelikulmaisesta putkesta ja se on saumahitsattu. Koko alusta on sitten galvanoitu, joka suojaa sitä ruosteelta.


Vaunun sisäpinta

Vaunun sisäpinta on tehty 1.2mm paksuisesta galvanoidusta teräksestä, ja perälaudat voidaan irroittaa sekä edestä että takaa.


Kääntyvä puominostin

Puominostin kykenee nostamaan 440 lbs (200kgs) ja siinä on 90 asteen heilautuskulma (45 astetta per puoli) Puomi on teleskooppinen ja sitä voi säätää neljään eri pituuteen.


Tasausvarret

Peräkärryn ominaisuutena on teleskooppiset tasausvarret sivulla, jotka pitävät peräkärryn paikoillaan kun siihen lastataan tai puretaan nostopuomilla. Varsien leveys on säädettävissä, ja ne lukitaan paikoilleen kierteellisillä lukituskahvoilla.


Kääntyväkoukku

Peräkärryn kytkentälaite on suunniteltu kääntyvällä kuulayksiköllä, varmistaen että peräkärry ja koneesi liikkuvat itsenäisesti toisistaan. Sen ominaisuutena on myös voideltava voitelunippa.


Kääntyvä kytkentälaitteen tunkki

Kääntyvä tunkki sallii käyttäjän säilöä ja kytkeä vetokuulan helposti.


Yleinen rakenne

Alusta on valmistettu 0.15" (4mm) paksuisesta nelikulmaisesta teräsputkesta, ja siinä on galvanoitu pinnoite, joka suojelee sitä sääolosuhteilta. Kaatovaunu on myös galvanoitu, ja se on kiinnitetty sen omaan polttomaalattuun vahvisterakenteeseen, antaen sille lisäjäykkyyttä. Täydellinen alustajärjestelmä yhtyy kestävään tandemiakselijärjestelmään, jossa on 4-pulttiset napalaakerit, mihin neljä 22×11-10 mönkijän maastorengasta on kiinnitetty Tandemiakseli käyttää yhtä kääntyvä vetokuulaa, jossa on vakiona rasvattava voitelunippa


Tekniset tiedot

Kuljetuskapasiteetti 2,000 lbs (910kgs)
Kippauskapasiteetti 2,000 lbs (910kgs)
Vinssauskapasiteetti 2,000 lbs (910kgs)
Vinssikaapeli 3/16″ x 30′ / 4.76mm x 9.14m pituus, terästä
Akselijärjestelmä Askelpalkki suunnittelu
Renkaiden vanteet Rasvattava 4-pulttinen x 4"(100mm), bolt circle/vierekkäisten pulttien (mitattuna keskeltä keskelle) ympärysmitta
Renkaat 6 kerroksinen 22x11-10
Aisapaino 70lbs (32kgs)
Vetokoukun kytkinlaite 2”/5.08Cm (rasvattava & kääntyvä)
Maavara 13″/33cm rungon keskellä, 9″/23cm akselien alla
Lavan tilavuus 1.1 jaardia/0.91 metriä
Lavan mitat 79″L x 42″W x 22″H (200cm x 107cm x 56cm)
Lavan rakenne 0.11Cm paksuinen galvanoitu teräsvuoraus & palomaalattu putkirunko
Lavankippauskulma 60° maksimissaan (voidaan lukita 20° liu’uttamista varten)
Lavan perälaudat Irroitettavat edessä & takana
Tukkivarret Sisällytetty
Viimeistely Palomaalattu / galvanoitua terästä
Takuu 2 vuotta osat
Kuljetuspaino 934 lbs (424 kg)

Laivaus

* Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kotiisi tai toimipaikallesi. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan. Varmistaaksesi mikä toimitustapa on mahdollista alueellasi, soita meille numeroon +4631-210370. Varastossa olevat tavarat yleensä lähtevät varastosta 2-3 arkipäivän aikana, ja toimitus aika vaihtelee 3-10 päivän välillä. Kun tilauksesi on lähetetty, annamme sinulle seurantanumeron, jolla voit nähdä tarkemman toimituspäivän.

Kuljetuspaino: 934 lbs (424 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Näytä lisää
Näytä vähemmän

Arvostelut