Woodlander- puun lastausramppi- ja vinssisarja

WOODLANDER- PUUN LASTAUSRAMPPI- JA VINSSISARJA

Woodland Mills -tukkien lastausramppisarjalla ja vinssipylväällä on helppo kierittää jopa 2500 lb:n (1134 kg:n) painoisia tukkeja Woodlander-perävaunuun. Suunniteltu sopivaksi sekä HM126- että HM130-Woodlander sahojen perävaunuihin.

590.00 excl. VAT

Quantity

Kuvaus

Kestävä teräksinen tukkien lastausramppisarja on helppo kiinnittää Woodlander-sahan perävaunuun, jolloin käyttäjät voivat helposti vierittää tukkeja, joiden paino on enintään 2500 lb (1134 kg). Pakkaus sisältää kaksi teräsramppia, käsikäyttöisen kammen, jossa on synteettinen köysi (30 ft (9,1 m)), vinssipylvään ja asennussarjan ramppien perävaunussa säilyttämiseen silloin, kun niitä ei käytetä tai niiden kuljetuksen aikana. Tämä pakkaus on yhteensopiva HM126- ja HM130-sahojen kanssa. Ei yhteensopiva HM122-sahan kanssa.


Tekniset tiedot

Kuljetuspaino 105 lbs (48 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 105 lbs (48 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta kaukaisiin ja syrjäisiin alueihin.

Käsikirjat ja piirustukset