Limijatkososa

LIMIJATKOSOSA

Woodland Millsin patentoitu limijatkososa on innovatiivinen lisävaruste, jonka avulla käyttäjä voi kallistaa sahan päätä kulmaan limijatkoslevyjen valmistamiseksi. Tämä patentoitu muotoilu parantaa tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä verrattuna perinteisiin limijatkoksen kiinnitysvälineisiin ja kiinnittimiin.

590.00 excl. VAT

Poista

Kuvaus

Tuotekuvaus

Perinteisesti tukit asetetaan sahalle, neliöidään pelkoiksi ja pinotaan sahan viereen. Kun kaikki pelkat on leikattu, sahan kiskoon laitetaan kiinnitysväline tai kiinnitin ja pelkka asetetaan takaisin tähän kiinnittimeen ja leikataan levyiksi. Jokainen leikkaus vaatii kiinnittimen kulmakallistuksen. Tämä prosessi vaatii käyttäjää käsittelemään tukkia useamman kerran ja leikkausten välillä on useita vaiheita. Woodland Mills on suunnitellut tehokkaamman, nopeamman ja helpomman limijatkoksen leikkausprosessin. Limijatkososa asennetaan pysyvästi sahan päähän eikä sitä tarvitse poistaa. Koko sahan päätä voi kallistaa indeksiasentojen välillä halutun kulmaleikkauksen saavuttamiseksi ja lukita paikalleen pienellä vaivalla. Kun tukki on neliöity pelkaksi, käyttäjän ei tarvitse poistaa sitä kiinnityslaitteiden tai kiinnittimien asentamiseksi. Käyttäjä voi olla paikoillaan sahanpään kulmaa säätäessään eikä hänen tarvitse kävellä sahakiskojen sivuille pelkkaa kallistaakseen. Tämä lisävaruste on yhteensopiva Woodland Millsin kenttäsahojen kanssa, joissa on laserleikattujen levyjen 4-pylväsmalli.

Limijatkososa Tuotekuvaus

Patentoitu tekniikka

Sahapään laserleikattujen levyjen väliin asennetaan ja kiinnitetään sarja osia. Kaasuiskulla käyttäjä voi kallistaa sahan päätä helposti kahvasta vetämällä ja lukitsemalla sen kahvan indeksirakoihin halutun leikkauskulman saavuttamiseksi. Teräkulma on helppo palauttaa takaisin vaakasuoraan työntämällä kahvaa eteenpäin loppuun saakka. Käyttäjä voi valmistaa halutunlaisia kulmallisia levyjä tai litteitä levyjä jopa samasta tukista.

Limijatkososa Patentoitu tekniikka

Yhteensopiva HM122 (2020 tai uudempi), HM126 (2017 tai uudempi), HM130 (2017 tai uudempi), HM130MAX-kenttäsahojen kanssa. Vaatii asennuksen.


Tekniset tiedot

Yhteensopivuus HM122 (2020 tai uudempi), HM126 (2017 tai uudempi), HM130 (2017 tai uudempi), HM130MAX kenttäsahat
Vaatii asennuksen Kyllä
Paino 50 lbs (23 kg)
Kuljetuspaino 50 lbs (23 kg)

Käsikirjat ja piirustukset