HM130MAX liikutettava sahalaitos

HM130MAX LIIKUTETTAVA SAHALAITOS

HM130MAX on leveitä paloja leikkaava saha sahaajille, jotka haluavat työstää suosittuja leveäreunaisia levyjä. Sahassa on halkaisijaltaan 30″:n (76 cm:n) tukkikapasiteetti, joka on sovitettu 30″:n (76 cm:n) kaatokolon aukkoon, ja pystyy leikkaamaan upeita, arvokkaita luonnonreunaisia lautoja. HM130MAX-vuosipäiväversio on täynnä uusia ominaisuuksia, kuten RapidChangeTM-teräjärjestelmä, automaattinen voitelujärjestelmä, käyttötuntilaskin, leveämpien palojen leikkausominaisuus ja paljon muuta.

4,790.00 excl. VAT

Poista

Ilmainen toimitus

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

HM130MAX-kenttäsahan vuosipäiväversio

Nyt voit tehdä kauniita leveitä luonnonreunaisia levyjä pöytä- ja työtasoiksi, penkeiksi ja muihin tarkoituksiin. HM130MAX:n ominaisuuksiin kuuluu halkaisijaltaan 30″:n (76 cm:n) tukkikapasiteetti, joka on sovitettu 30″:n (76 cm:n) kaatokolon aukkoon, jolloin sahaajat voivat leikata leveämpiä paloja. Saat enemmän hevosvoimaa 14 hevosvoiman Kohler-kaasukäyttöisellä sähkökäynnistysmoottorilla. Kestävä neljän terän malli vahvistetulla takapalkilla takaa ammattilaismaisen HM130MAX-leikkuutehon. Kaikki tärkeimmät teräsosat ovat jauhemaalattuja tai galvanoitua terästä. HM130MAX on täynnä uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten automaattinen terän voitelujärjestelmä, joka aktivoituu kaasuläpän ollessa kytkettynä, ja RapidChangeTM-teräjärjestelmä tekee teränvaihdoista nopeaa ja työkalutonta. HM130MAX on suunniteltu markkinoiden edullisimmaksi ja vakaimmaksi leveästi leikkaavaksi sahaksi.

HM130MAX liikutettava sahalaitos HM130MAX-kenttäsahan vuosipäiväversio

LEVEÄ, TARKKA LEIKKAUS

Olemme laajentaneet kaatokoloa vastaamaan tukin enimmäishalkaisijaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sahata oikein 30″:n (76 cm:n) tukit ilman pelkkasahausta. Leikkaa 10′ 5":n (3,1 m:n) pituisia tukkeja vakio kiskoasetuksella tai saa rajoittamaton pituuspotentiaali valinnaisilla 6′ 5":n (1,95 m:n) kiskonjatkeilla. Uskomaton leikkaustarkkuus ja -täsmällisyys mahdollistavat viilun leikkaamisen jopa 1/16″:n (2 mm:n) ohueksi. Leikkaa 1″:n (2 mm:n) tarkkuudella pakasta varmistaen käyttökelpoisen lautajalkasi tuotannon maksimoinnin.

HM130MAX liikutettava sahalaitos LEVEÄ, TARKKA LEIKKAUS

VAIKUTTAVAA TEHOA ISOMMILLE TUKEILLE

HM130MAX saa voimaa luotettavasta 14 hevosvoiman 4-syklisesta Kohler-kaasukäyttöisestä sähkökäynnistysmoottorista. Sahan vinoon sylinterimalliin, jossa on valurautainen sylinterin halkaisija ja yläventtiili, pääsee helposti käsiksi. Quad-Clean 4-vaiheiset ilmansuodatusjärjestelmät varmistavat, että moottoriin tulee vain puhdasta ilmaa moottorin maksimaalisen tehon ja käyttöiän saavuttamiseksi. Teollinen keskipakokytkinjärjestelmä, joka tarjoaa ”gas and go” -käytön. Sähkö- ja vetokäynnistysvaihtoehdot vakiovarusteina. Sähkökäynnistykseen tarvitaan 12 V:n akku, eikä se sisälly ostokseen.

HM130MAX liikutettava sahalaitos VAIKUTTAVAA TEHOA ISOMMILLE TUKEILLE

VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

HM130MAX-sahanterä rullaa vankkaa 2,5″:n x 4″:n (63 mm:n x 101 mm:n) ”L”-kanavaa pitkin, jota ristitukee kestävä 3″:n x 6″:n (76 mm:n x 152 mm:n) suorakaiteen muotoinen putki. Nämä ristituet varmistavat, että tukin paino jakautuu laajasti kantopinnalle, jotta tukkeihin ei tule painaumia. Ristituet peitetään myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla korkilla, jotta voidaan estää tiettyjen puiden (kuten tammen) värjäytyminen niiden ollessa kosketuksessa maalattujen pintojen kanssa. Nämä kestävät ristituet tarjoavat myös ylimääräistä vakautta kiskojärjestelmään. Kiskossa on myös kaksi yksinkertaista säädettävää kannatinta, joilla tukki pysyy paikallaan turvallisesti jyrsinnän aikana. Itse kisko koostuu kahdesta 6′ 5″:n (1,95 m:n) kokoisesta osasta antaen käsiteltävän tukin maksimipituudeksi 10′ 5″ (3,1 m). 6′ 5″ (1,95 m) lisäkiskoja voidaan liittää, jotta minkä pituisia tukkeja tahansa voidaan käsitellä.

HM130MAX liikutettava sahalaitos VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

Erittäin tarkka ja yhtenäinen ohjaus. Sinun on vain työnnettävä kahvaa ja käännettävä 16 lukituskohtaa siirtääksesi sahanterää ylös tai alas. Voit säätää sahan 1/64″:n tarkkuudella käyttämällä sitä yhdessä puolisuunnikaskierteen kanssa. Mukana ovat myös perinteiset magneettiset puutavaran mittaajat leikkauksien jonoon asettamiseksi.

HM130MAX liikutettava sahalaitos AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

Pidä ohjaimet lähellä leikattavaa puuta ja vähennä terän vaeltelua. Automaattisesti lukittuva säädettävä teränohjain on rakennettu käyttämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja v-rullia ja niihin sopivaa koneistettua alumiinivartta, mikä tekee ohjaimesta korkealuokkaisen järjestelmän perinteisiin säädettäviin teränohjaimiin verrattuna.

HM130MAX liikutettava sahalaitos AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

GAS & GO -TOIMINTO

Kaasuvipu kytkee samanaikaisesti moottorin kierrosluvun minuutissa, sahanterän ja automaattisen voitelujärjestelmän. Tämä järjestelmä tekee puutavaran leikkaamisesta nopeaa ja tehokasta ja vähentää käyttäjältä edellytettyjä vaiheita. Kaasuvivun asentoa voidaan myös säätää mukavuuden takaamiseksi telakorkeudesta riippuen.

HM130MAX liikutettava sahalaitos GAS & GO -TOIMINTO

RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

Woodland Millsillä on yksinoikeus RapidChangeTM-teräjärjestelmään. Tämä on työkaluton lähestymistapa nopeaan terien vaihtamiseen ja teränvaihtojen välillä tapahtuvien terän seurantasäätökertojen vähentämiseen. Pino kuperia jousitusaluslaattoja toimii terän iskunvaimentimena samalla, kun sahanterän kiristys on yhtenäinen kaikissa lämpötiloissa ja varmistaa siten, että terät rasittuvat vähemmän.

HM130MAX liikutettava sahalaitos RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

OHUET TERÄT

HM130MAX käyttää vakiomallisia 1,25″ x 158″ x 0,042″ (32 mm x 4013 mm x 1 mm) Woodmasterin kovakärkisiä teriä, joita on saatavilla Woodland Millsilta. Terä on ainoastaan 0,080″ (2 mm), jotta tukista saadaan maksimimäärä sahatavaraa.

HM130MAX liikutettava sahalaitos OHUET TERÄT

LIIKKUVUUTTA WOODLANDER

Siirrä HM130MAX:a eri paikkoihin Woodlander-perävaunulla. Yhdessä HM130MAX Woodlander-perävaunun kanssa saat liikkuvuutta, jotta voit viedä sahan erilaisille hakkuupaikoille tai varastoon helposti. Tasausnostimet tulevat mukana, jotta voit tasata perävaunun ja kiskot nopeasti, kun ne otetaan käyttöön. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja HM130MAX Woodlander -perävaunupaketista.

HM130MAX liikutettava sahalaitos LIIKKUVUUTTA WOODLANDER

Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Asiakas on etusijalla Woodland Millsillä. Jos sinulla on kysyttävää ostamastasi tuotteesta, voit ottaa meihin yhteyttä numerossa +358447405656. HM130MAX:lla on valmistajan 2 vuoden takuu lukuun ottamatta kuluvia osia (vyöt, terät ja laakerit sekä kosmeettiset vauriot). Kaikki Kohler-pienmoottorimyyjät kunnioittavat kolmen vuoden Kohlerin kaupallista pienmoottoritakuuta.

HM130MAX liikutettava sahalaitos Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Key Features

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Tekniset tiedot

Moottori 14 hevosvoiman Kohler-sähkökäynnistysmoottori/manuaalinen moottori
Terän kiinnitysjärjestelmä Keskipakokytkin (Gas & Go)
Tukin halkaisija 30" [76 cm]
Levyn enimmäisleveys 29" [73 cm]
Suurin elävän reunan leveys 30" [76 cm]
Levyn enimmäispaksuus 7" [18 cm]
Valurautaisen hihnapyörän halkaisija 19" [48 cm]
Vakioleikkauspituus 10' 5" [3,1 m]
Kiskon leveys 37" [94 cm]
Kiskonjatkeen pituus 6' 5" [1,95 m]
Tasausjalat 12
Galvanoidut kiskoradat Kyllä
Kiskon pankot 3 x 6" [75 x 150 mm]
Tukinpidikkeet 2x nopea lukitus
4 tolppainen leikkurin pää Kyllä
Säädettävä teränohjain Kyllä
Terän koko 158 x 1,25" [4013 x 32 mm]
RapidChange-teräjärjestelmä Kyllä
Automaattinen voitelu Kyllä
Voiteluainetankin koko 13 L [3,4 gallonaa] Alumiini
Tuntilaskin Kyllä
Viimeistely Jauhemaalattu / galvanoitua terästä
Sahan takuu 2 vuotta
Moottorin takuu 3 vuotta
Kuljetuspaino 1000 lbs (454 kg)

Laivaus

* Suurin osa tilauksista voidaan toimittaa kotiisi tai toimipaikallesi. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan. Varmistaaksesi mikä toimitustapa on mahdollista alueellasi, soita meille numeroon +4631-210370. Varastossa olevat tavarat yleensä lähtevät varastosta 2-3 arkipäivän aikana, ja toimitus aika vaihtelee 3-10 päivän välillä. Kun tilauksesi on lähetetty, annamme sinulle seurantanumeron, jolla voit nähdä tarkemman toimituspäivän.

Kuljetuspaino: 1000 lbs (454 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut