HM130MAX Woodlander

HM130MAX WOODLANDER

HM130MAX Woodlander on leveitä paloja leikkaava liikuteltava saha sahaajille, jotka haluavat luoda suosittuja leveäreunaisia levyjä. Sahassa on halkaisijaltaan 30″:n (76 cm:n) tukkikapasiteetti, joka on sovitettu 30″:n (76 cm:n) kaatokolon aukkoon, ja pystyy leikkaamaan upeita, arvokkaita luonnonreunaisia lautoja. HM130MAX-vuosipäiväversio on täynnä uusia ominaisuuksia, kuten RapidChangeTM-teräjärjestelmä, automaattinen voitelujärjestelmä, käyttötuntilaskin, leveämpien palojen leikkausominaisuus ja paljon muuta. Woodlander-perävaunun kanssa käytettynä maastokuljetuksiin antamaan mukavan käyttökorkeuden ja helpon varastoinnin.

6,680.00 - 7,650.00 excl. VAT

Poista

2 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

HM130MAX Woodlander-saha

Nyt voit tehdä kauniita leveitä luonnonreunaisia levyjä pöytä- ja työtasoiksi, penkeiksi ja muihin tarkoituksiin. HM130MAX:n ominaisuuksiin kuuluu halkaisijaltaan 30″:n (76 cm:n) tukkikapasiteetti, joka on sovitettu 30″:n (76 cm:n) kaatokolon aukkoon, jolloin sahaajat voivat leikata leveämpiä paloja. Saat enemmän hevosvoimaa 14 hevosvoiman Kohler-kaasukäyttöisellä sähkökäynnistysmoottorilla. Kestävä neljän terän malli vahvistetulla takapalkilla takaa ammattilaismaisen HM130MAX-leikkuutehon. HM130MAX on täynnä uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten automaattinen terän voitelujärjestelmä, joka aktivoituu kaasuläpän ollessa kytkettynä, ja RapidChangeTM-teräjärjestelmä tekee teränvaihdoista nopeaa ja työkalutonta. HM130MAX on suunniteltu markkinoiden edullisimmaksi ja vakaimmaksi leveästi leikkaavaksi sahaksi. Woodlander-perävaunun kanssa käytettynä maastokuljetuksiin antamaan mukavan käyttökorkeuden ja helpon varastoinnin.

HM130MAX Woodlander HM130MAX Woodlander-saha

LEVEÄ, TARKKA LEIKKAUS

Olemme laajentaneet kaatokoloa vastaamaan tukin enimmäishalkaisijaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sahata oikein 30″:n (76 cm:n) tukit ilman pelkkasahausta. Leikkaa 10′ 5″:n (3,1 m:n) pituisia tukkeja vakiokisko- ja perävaunuasetuksissa. Vaihda Woodlander XL:ään ja leikkaa 16′ 11″:n (5,1 m:n) pituisia tukkeja. Uskomaton leikkaustarkkuus ja -täsmällisyys mahdollistavat viilun leikkaamisen jopa 1/16″:n (2 mm:n) ohueksi. Leikkaa 1″:n (2 mm:n) tarkkuudella pakasta varmistaen käyttökelpoisen lautajalkasi tuotannon maksimoinnin.

HM130MAX Woodlander LEVEÄ, TARKKA LEIKKAUS

VAIKUTTAVAA TEHOA ISOMMILLE TUKEILLE

HM130MAX saa voimaa luotettavasta 14 hevosvoiman 4-syklisesta Kohler-kaasukäyttöisestä sähkökäynnistysmoottorista. Sahan vinoon sylinterimalliin, jossa on valurautainen sylinterin halkaisija ja yläventtiili, pääsee helposti käsiksi. Quad-Clean 4-vaiheiset ilmansuodatusjärjestelmät varmistavat, että moottoriin tulee vain puhdasta ilmaa moottorin maksimaalisen tehon ja käyttöiän saavuttamiseksi. Teollinen keskipakokytkinjärjestelmä, joka tarjoaa ”gas and go” -käytön. Sähkö- ja vetokäynnistysvaihtoehdot vakiovarusteina. Sähkökäynnistykseen tarvitaan 12 V:n akku, joka ei sisälly ostokseen.

HM130MAX Woodlander VAIKUTTAVAA TEHOA ISOMMILLE TUKEILLE

VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

HM130MAX-sahanterä rullaa vankkaa 2,5″:n x 4″:n (63 mm:n x 101 mm:n) ”L”-kanavaa pitkin, jota ristitukee kestävä 3″:n x 6″:n (76 mm:n x 152 mm:n) suorakaiteen muotoinen putki. Nämä ristituet varmistavat, että tukin paino jakautuu laajasti kantopinnalle, jotta tukkeihin ei tule painaumia. Ristituet peitetään myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla korkilla, jotta voidaan estää tiettyjen puiden (kuten tammen) värjäytyminen niiden ollessa kosketuksessa maalattujen pintojen kanssa. Nämä kestävät ristituet tarjoavat myös ylimääräistä vakautta kiskojärjestelmään. Kiskojärjestelmä on mekaanisesti yhdistetty perävaunupakettiin, jossa on 1/4″:n (6 mm:n) paksuiset laserleikatut ja taivutetut sivulevyt ja putkimaiset ristituet, jotka saavat ne toimimaan yhdessä, muodostaen erittäin jäykän alustan. Kisko sallii 10′ 5″:n (3,1 m:n) tukin pituuden. Voit myös vaihtaa Woodlander XL:ään leikataksesi jopa 16′ 11″:n (5,1 m:n) pituisia tukkeja.

HM130MAX Woodlander VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

Erittäin tarkka ja yhtenäinen ohjaus. Sinun on vain työnnettävä kahvaa ja käännettävä 16 lukituskohtaa siirtääksesi sahanterää ylös tai alas. Voit säätää sahan 1/64″:n tarkkuudella käyttämällä sitä yhdessä puolisuunnikaskierteen kanssa. Mukana ovat myös perinteiset magneettiset puutavaran mittaajat leikkauksien jonoon asettamiseksi.

HM130MAX Woodlander AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

Pidä ohjaimet lähellä leikattavaa puuta ja vähennä terän vaeltelua. Automaattisesti lukittuva säädettävä teränohjain on rakennettu käyttämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja v-rullia ja niihin sopivaa koneistettua alumiinivartta, mikä tekee ohjaimesta korkealuokkaisen järjestelmän perinteisiin säädettäviin teränohjaimiin verrattuna.

HM130MAX Woodlander AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

GAS & GO -TOIMINTO

Kaasuvipu kytkee samanaikaisesti moottorin kierrosluvun minuutissa, sahanterän ja automaattisen voitelujärjestelmän. Tämä järjestelmä tekee puutavaran leikkaamisesta nopeaa ja tehokasta ja vähentää käyttäjältä edellytettyjä vaiheita. Kaasuvivun asentoa voidaan myös säätää mukavuuden takaamiseksi telakorkeudesta riippuen.

HM130MAX Woodlander GAS & GO -TOIMINTO

RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

Woodland Millsillä on yksinoikeus RapidChangeTM-teräjärjestelmään. Tämä on työkaluton lähestymistapa nopeaan terien vaihtamiseen jateränvaihtojen välillä tapahtuvien terän seurantasäätökertojen vähentämiseen. Pino kuperia jousitusaluslaattoja toimii terän iskunvaimentimena samalla, kun sahanterän kiristys on yhtenäinen kaikissa lämpötiloissa ja varmistaa siten, että terät rasittuvat vähemmän.

HM130MAX Woodlander RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

OHUET TERÄT

HM130MAX käyttää vakiomallisia 1,25″ x 158″ x 0,042″ (32 mm x 4013 mm x 1 mm) Woodmasterin kovakärkisiä teriä, joita on saatavilla Woodland Millsilta. Terä on ainoastaan 0,080″ (2 mm), jotta tukista saadaan maksimimäärä sahatavaraa.

HM130MAX Woodlander OHUET TERÄT

WOODLANDER ™-PERÄVAUNU

Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyillä ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahan kiskojärjestelmään, muodostaen laatikkomaisen strukturoidun alustan. Sen ominaisuuksia ovat galvanoitu teräsrunko, kääntyvä akseli jousitus ja DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat. LED-valosarja (jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilpivalot), turvaketjut ja 2″ (50 mm) vetokoukun vastaanotin ovat myös vakiovarusteita perävaunussa. 4 tasausnostinta mahdollistavat nopean ja vakaan asennuksen epätasaisella alustalla. Sahan pään lukitussarja (lukitsee pään perävaunun kuljetusta varten) tulee myös perävaunupaketin mukana. Woodlander-perävaunua on saatavana kahta pituutta. Woodlanderille on saatavana myös valinnainen puun lastausramppisarja, jonka avulla voit ladata tukit ilman lisävarusteita.

HM130MAX Woodlander WOODLANDER ™-PERÄVAUNU

Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Asiakas on etusijalla Woodland Millsillä. Jos sinulla on kysyttävää ostamastasi tuotteesta, voit ottaa meihin yhteyttä numerossa +358447405656. HM130MAX:lla on valmistajan 2 vuoden takuu lukuun ottamatta kuluvia osia (vyöt, terät ja laakerit sekä kosmeettiset vauriot). Kaikki Kohler-pienmoottorimyyjät kunnioittavat kolmen vuoden Kohlerin kaupallista pienmoottoritakuuta.

HM130MAX Woodlander Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Lisenssi moottoritiekäyttöön

Vaikka tuotetta myydään maastoajoneuvopakettina. Tieturvallisuusosiot ovat mukana auttamassa itserakennetun perävaunun rekisteröimisessä lainkäyttöalueellasi. Jokaisella provinssilla, osavaltiolla ja maalla on erilaisia vaatimuksia, ja on suositeltavaa tarkistaa alueesi vaatimukset.


Key Features

1
2
3
4
5
6
13
14
15
7
8
9
10
11
12

Tekniset tiedot

Moottori 14 hevosvoiman Kohler-sähkökäynnistysmoottori/manuaalinen moottori
Terän kiinnitysjärjestelmä Keskipakokytkin (Gas & Go)
Tukin halkaisija 30" [76 cm]
Levyn enimmäisleveys 29" [73 cm]
Suurin elävän reunan leveys 30" [76 cm]
Levyn enimmäispaksuus 7" [18 cm]
Valurautaisen hihnapyörän halkaisija 19" [48 cm]
Vakioleikkauspituus 10' 5" [3,1 m]
Kiskon leveys 37" [94 cm]
Kiskonjatkeen pituus 6' 5" [1,95 m]
Tasausjalat 12
Galvanoidut kiskoradat Kyllä
Kiskon pankot 3 x 6" [75 x 150 mm]
Tukinpidikkeet 2x nopea lukitus
4 tolppainen leikkurin pää Kyllä
Säädettävä teränohjain Kyllä
Terän koko 158 x 1,25" [4013 x 32 mm]
RapidChange-teräjärjestelmä Kyllä
Automaattinen voitelu Kyllä
Voiteluainetankin koko 13 L [3,4 gallonaa] Alumiini
Tuntilaskin Kyllä
Viimeistely Jauhemaalattu / galvanoitua terästä
Peräkärrynakseli 1870 lb (850 kg) kääntyvä akselimalli
Peräkärrynrenkaat 5-ruuvinen 4,5":n (114 mm) kohdalla ja 5.30-12 DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat
Peräkärrynvalot LED-valosarja (jarru-, vilkku, perä-, sivu-, ja rekisterikilvenvalo)
Peräkärryn tasaustunkit Sisältää 4 kappaletta
Vetokoukun kytkinlaite 2" (50mm)
Sahan takuu 2 vuotta
Moottorin takuu 3 vuotta
Kuljetuspaino 1640 lbs (744 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 1640 lbs (744 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta osavaltiohin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut