HM126 Woodlander

HM126 WOODLANDER

HM126 Woodlander™-liikutettava saha on sahaajan suosikki ja entistä parempi. Erinomainen harrastelijasahaajille, yrittäjille tai kokeneille puutyöläisille. HM126-vuosipäiväversioon on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten RapidChangeTM-teräjärjestelmä, automaattinen voitelujärjestelmä, käyttötuntilaskin, leveämpien palojen leikkausominaisuus ja paljon muuta, samalla kun se on yksi alan arvostetuimmista kenttäsahoista. Woodlander-perävaunun kanssa käytettynä maastokuljetuksiin antamaan mukavan käyttökorkeuden ja helpon varastoinnin.

5,380.00 - 6,370.00 excl. VAT

Poista

2 Vuoden takuu

Ilmainen toimitus

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

HM126 Woodlander™-saha

HM126 Woodlander™-kenttäsaha on sahaajan suosikki ja entistä parempi. Leikkaa oma puutavara mökkejä, terasseja, puuverhoilua varten ja moneen muuhun tarkoitukseen. Erinomainen harrastelijasahaajille, yrittäjille tai kokeneille puutyöläisille. HM126 Woodlander voi leikata halkaisijaltaan 26":n (66 cm:n) tukkeja, jolloin voidaan saada jopa 24":n (61 cm) levyisiä levyjä, joiden vakiopituus on enintään 10′ 5" (3,1 m). Rakennettu käyttämällä neljän pylvään terämuotoilua, jossa on putkimainen takapalkki tarjoamaan äärimmäisen vakauden ja varmistamaan tasaiset ja tarkat leikkaukset. Terä liikkuu ylös ja alas galvanoituja teräspylväitä pitkin helposti kääntyvällä kampijärjestelmällä. Virtalähdevaihtoehtoina luotettava 9,5 tai 14 hevosvoiman 4-syklinen Kohler-kaasumoottori. HM126 on täynnä uusia ja innovatiivisia ominaisuuksia, kuten automaattinen terän voitelujärjestelmä, joka aktivoituu kaasuläpän ollessa kytkettynä vähentäen kunkin leikkauksen vaadittavien vaiheiden määrää. RapidChangeTM-teräjärjestelmä tekee teränvaihdoista nopeaa ja työkalutonta. HM126-kenttäsaha on tarkka, sutjakka ja suunniteltu luokkansa parhaaksi vastineeksi. Woodlander-perävaunun kanssa käytettynä maastokuljetuksiin antamaan mukavan käyttökorkeuden ja helpon varastoinnin.

HM126 Woodlander HM126 Woodlander™-saha

TARKKA LEIKKAUS

HM126 Woodlander voi leikata halkaisijaltaan 26″:n (66 cm:n) tukkeja ja pystyy työstämään luonnonreunaisia levyjä, joiden leveys on enintään 24″ (61 cm). Leikkaa 10′ 5″:n (3,1 m:n) pituisia tukkeja vakiokisko- ja perävaunuasetuksissa. Vaihda Woodlander XL:ään ja leikkaa 16′ 11″ (5,1 m:n) pituisia tukkeja. Saha voi myös kuoria viiluja jopa 1/16″:n (2 mm:n) ohuiseksi. HM126 leikkaa 1":n (25 mm:n) tarkkuudella pakasta varmistaen käyttökelpoisen lautajalkasi tuotannon maksimoinnin.

HM126 Woodlander TARKKA LEIKKAUS

VAIKUTTAVA TEHO

Virtalähteenä luotettava 9,5 tai 14 hevosvoiman 4-syklinen Kohler-kaasu- tai ottomoottori. Sahan vinoon sylinterimalliin, jossa on valurautainen sylinterin halkaisija ja yläventtiili, pääsee helposti käsiksi. Quad-Clean nelivaiheinen ilmansuodatusjärjestelmä varmistaa, että ainoastaan puhdasta ilmaa pääsee moottoriin, antaen moottorille maksimaalisen tehon ja eliniän. Moottoriin on kiinnitetty teollinen keskipakokytkinjärjestelmä helppoa gas-and-go-käyttöä varten. Kohler-valmistajan kolmen vuoden kaupallinen takuu.

HM126 Woodlander VAIKUTTAVA TEHO

VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

HM126-sahanterä rullaa vankkaa 2,5″ x 4″ (63 mm x 101 mm) ”L”-kanavaa pitkin, jota ristitukee kestävä 3″:n x 6″:n (76 mm:n x 152 mm:n) suorakaiteen muotoinen putki. Nämä ristituet varmistavat, että tukin paino on hajaantunut suurelle laakeripinnalle, jotta vältetään tukin painaumat ja lisätään vakautta kiskojärjestelmään. Kiskon ominaisuutena on myös helppokäyttöinen säädettävä tukkituki, joka pitää tukin paikallaan sahattaessa. Kiskojärjestelmä liitetään perävaunun runko, jossa on 1/4″:n (6 mm:n) paksuiset laserleikatut, taivutetut sivulevyt ja putkimaiset ristituet, jotka liitettyinä luovat erittäin vakaan alustan. Kisko tukee 10′ 5″:n (3,1 m:n) pituisia tukkeja tai voit vaihtaa Woodlander XL-malliin, jolla voit leikata puita, joiden pituus on jopa 16′ 11″ (5,1 m).

HM126 Woodlander VAKAA KISKOJÄRJESTELMÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

Erittäin tarkka ja yhtenäinen ohjaus. Sinun on vain työnnettävä kahvaa ja käännettävä 16 lukituskohtaa siirtääksesi sahanterää ylös tai alas. Voit säätää sahan 1/64″:n tarkkuudella käyttämällä sitä yhdessä puolisuunnikaskierteen kanssa. Mukana ovat myös perinteiset magneettiset puutavaran mittaajat leikkauksien jonoon asettamiseksi.

HM126 Woodlander AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA SAHANTERÄ

AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

Pidä ohjaimet lähellä leikattavaa puuta ja vähennä terän vaeltelua. Automaattisesti lukittuva säädettävä teränohjain on rakennettu käyttämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja v-rullia ja niihin sopivaa koneistettua alumiinivartta, mikä tekee ohjaimesta korkealuokkaisen järjestelmän perinteisiin säädettäviin teränohjaimiin verrattuna. Se on vakiovaruste 14 hevosvoiman HM126:ssa ja sen voi ostaa lisävarusteena 9,5 hevosvoiman malliin.

HM126 Woodlander AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA, SÄÄDETTÄVÄ TERÄNOHJAIN

GAS & GO -TOIMINTO

Kaasuvipu kytkee samanaikaisesti moottorin kierrosluvun minuutissa, sahanterän ja automaattisen voitelujärjestelmän. Tämä järjestelmä tekee puutavaran leikkaamisesta nopeaa ja tehokasta ja vähentää käyttäjältä edellytettyjä vaiheita. Kaasuvivun asentoa voidaan myös säätää mukavuuden takaamiseksi telakorkeudesta riippuen.

HM126 Woodlander GAS & GO -TOIMINTO

RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

Woodland Millsillä on yksinoikeus RapidChangeTM-teräjärjestelmään. Tämä on työkaluton lähestymistapa nopeaan terien vaihtamiseen ja teränvaihtojen välillä tapahtuvien terän seurantasäätökertojen vähentämiseen. Pino kuperia jousitusaluslaattoja toimii terän iskunvaimentimena samalla, kun sahanterän kiristys on yhtenäinen kaikissa lämpötiloissa ja varmistaa siten, että terät rasittuvat vähemmän.

HM126 Woodlander RAPIDCHANGE-TERÄJÄRJESTELMÄ

OHUET TERÄT

HM126 käyttää 1,25″:n x 144″:n x 0,042″:n (32 mm:n x 3660 mm:n x 1,0 mm:n)in kovakärkisiä teriä, jotka ovat saatavilla Woodland Millsin kautta. Teränlovi on minimoitu kokoon .080″ (2 mm), jotta tukista saadaan maksimimäärä sahatavaraa.

HM126 Woodlander OHUET TERÄT

WOODLANDER ™-PERÄVAUNU

Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyillä ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahan kiskojärjestelmään, muodostaen laatikkomaisen strukturoidun alustan. Sen ominaisuuksia ovat galvanoitu teräsrunko, kääntyvä akseli jousitus ja DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat. LED-valosarja (jarru-, vilkku-, perä-, sivu- ja rekisterikilpivalot), turvaketjut ja 2″ (50 mm) vetokoukun vastaanotin ovat myös vakiovarusteita perävaunussa. 4 tasausnostinta mahdollistavat nopean ja vakaan asennuksen epätasaisella alustalla. Sahan pään lukitussarja (lukitsee pään perävaunun kuljetusta varten) tulee myös perävaunupaketin mukana. Woodlander-perävaunua on saatavana kahta pituutta. Woodlanderille on saatavana myös valinnainen puun lastausramppisarja, jonka avulla voit ladata tukit ilman lisävarusteita.

HM126 Woodlander WOODLANDER ™-PERÄVAUNU

Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Asiakas on etusijalla Woodland Millsillä. Jos sinulla on kysyttävää ostamastasi tuotteesta, voit ottaa meihin yhteyttä numerossa +358447405656. HM126 Woodlanderillä on valmistajan 2 vuoden takuu lukuun ottamatta kuluvia osia (vyöt, terät ja laakerit sekä kosmeettiset vauriot). Kaikki Kohler-pienmoottorimyyjät kunnioittavat kolmen vuoden Kohlerin kaupallista pienmoottoritakuuta.

HM126 Woodlander Woodland Millsin laatu ja asiakaspalvelu

Lisenssi moottoritiekäyttöön

Vaikka tuotetta myydään maastoajoneuvopakettina. Tieturvallisuusosiot ovat mukana auttamassa itserakennetun perävaunun rekisteröimisessä lainkäyttöalueellasi. Jokaisella provinssilla, osavaltiolla ja maalla on erilaisia vaatimuksia, ja on suositeltavaa tarkistaa alueesi vaatimukset.


Key Features

1
2
3
4
5
6
13
14
15
7
8
9
10
11
12

Tekniset tiedot

Moottori 9,5 tai 14 hevosvoiman manuaalinen Kohler-moottori
Terän kiinnitysjärjestelmä Keskipakokytkin (Gas & Go)
Tukin halkaisija 26" [66 cm]
Levyn enimmäisleveys 21" [53 cm]
Suurin elävän reunan leveys 24" [61 cm]
Levyn enimmäispaksuus 7" [18 cm]
Valurautaisen hihnapyörän halkaisija 19" [48 cm]
Vakioleikkauspituus 10' 5" [3,1 m]
Kiskon leveys 30,5" [77,5 cm]
Tasausjalat 12
Galvanoidut kiskoradat Kyllä
Kiskon pankot 3 x 6" [75 x 150 mm]
Tukinpidikkeet 1x nopea lukitus
4 tolppainen leikkurin pää Kyllä
Säädettävä teränohjain Vakiona 14 hevosvoiman moottorilla varustetuissa malleissa; valinnainen 9,5 hevosvoiman moottorilla varustetuissa malleissa
Terän koko 144 x 1,25" [3658 x 32 mm]
RapidChange-teräjärjestelmä Kyllä
Automaattinen voitelu Kyllä
Voiteluainetankin koko 10 L [2,6 gallonaa] Alumiini
Tuntilaskin Kyllä
Viimeistely Jauhemaalattu / galvanoitua terästä
Peräkärrynakseli 1870 lb (850 kg) kääntyvä akselimalli
Peräkärrynrenkaat 5-ruuvinen 4,5":n (114 mm) kohdalla ja 5.30-12 DOT:n (liikenneviraston) hyväksymät renkaat
Peräkärrynvalot LED-valosarja (jarru-, vilkku, perä-, sivu-, ja rekisterikilvenvalo)
Peräkärryn tasaustunkit Sisältää 4 kappaletta
Vetokoukun kytkinlaite 2" (50mm)
Sahan takuu 2 vuotta
Moottorin takuu 3 vuotta
Kuljetuspaino 1571 lbs (713 kg)

Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 1571 lbs (713 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut