FP160 polttopuiden käsittelijä

FP160 POLTTOPUIDEN KäSITTELIJä

14 H.P polttopuiden käsittelijä – leikkaa enimmäishalkaisijaltaan 15″ / 38 cm tukkeja

7,290.00 excl. VAT

Quantity

Ilmainen toimitus

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

Woodland käsittelijän spesifikaatiot

Woodland Mills on mielissään kun voi esitellä 14HP polttopuiden käsittelijän joka puuttuu markkinoilta. Tarjoamalla maanomistajille taloudellisen ja hyvin suunnitellun käsittelijän. Woodland käsittelijä on valmistettu kestämään. Polttomaalatusta rakenteesta, sen luotettavaan 14 H.P Kohler bensiinimoottoriin, tämä käsittelijä tulee ylittämään odotuksesi, ja tekee tukeistasi polttopuita vaivattomasti.


Käyttö

Woodland polttopuiden käsittelijä on helppo ja turvallinen tuote käyttää, ja se on suunniteltu leikkaamaan ja halkaisemaan tukkisi polttopuiksi. Lastaat vain tukkisi rullapöydälle, siirrä tukkisi esiasetettuun (9″ - 23″ / 23 cm - 58 cm) pituuteen, vedä moottorisahan lavankahvaa alas leikataksesi tukin, ja sitten siirrä painoa halkaistaksesi tukin joko puoliksi tai neljään osaan, riippuen siitä käytätkö 2-osa vai 4-osa halkaisijaa. Sisältää molemmat. Halkaisija etenee ja vetäytyy automaattisesti, ollen valmiina seuraavalla palalle. Halkaistut polttopuut siirtyvät ylös hydraulisesti ohjattua liukuhihnaa pitkin suuriin kasoihin. Liukuhihna on hyvä apuväline kasataksesi puut laatikoihin, peräkärryhin tai kuorma-autoihin, ja se eliminoi tavaran monikertaisen käsittelyn säästäen PALJON aikaa! Liukuhihnan korkeutta voidaan säätää useisiin korkeuksiin helposti käyttämällä vinssiä sen nostamiseen tai laskemiseen. Se voidaan myös taittaa puoliksi, joten se on helppo säilöä ja liikuttaa. Liukuhihna on 10″ (25cm) leveä ja 10′ 6″ (3.2m) pitkä. Tukkien rullapöytä voidaan myös taittaa liikuttamista ja varastointia varten, pienentäen sen viemää tilaa kun se ei ole käytössä. Jopa käsittelijän aisa voidaan irroittaa varastoitavaksi.


Yleinen rakenne

Kaikki tärkeimmät teräskomponentit ovat joko polttomaalattuja tai galvanoitua terästä. Näin varmistetaan että käsittelijä kestää eri sääolosuhteita. Suosittelemme käsittelijän suojaamista kun sitä ei käytetä, mutta jos et muista tehdä niin, on hyvä tietää, että se kestää eri sääolosuhteita.


Leikkaus/Halkaisu

Woodland käsittelijä pystyy leikkaamaan halkaisijaltaan 15″ (38cm) ja pituudeltaan 10 ‘ (3m) asti olevia tukkeja. Tukit voidan leikata kooltaan 9″ - 23″ / 23 cm - 58 cm välisiksi. 12 tonninen paino halkaisee puun standardia 2/4 halkaisijaa vasten (leikkaa puun kahteen tai neljään osaan), ennenkuin se siirtyy 10″ (25cm) levyiselle ja 10′ 6″ (3m) pituiselle liukuhihnalle kasaukseen.


Moottorisahan lapa

18″ (46cm) moottorisahan lapa FP160 polttopuiden käsittelijälle. Suunniteltu käytettäväksi 0.058″ x 0.325” x 76 (1.147mm x0. 8.25mm x 193cm) ketjun kanssa. Moottorisahan lapa toimii hydraulisesti, tarkoittaen että et tarvitse omaa moottorisahaa. Tämä tuottaa hiljaisemman ja helpomman tavan käyttää järjestelmää verrattuna käsittelijöihin jotka vaativat moottorisahan käyttöä.


Teho

Käsittelijämme voimanlähde on 14 H.P nelitahti Kohler bensiinimoottori. Sen ominaisuuksia ovat V-sylinteri malli, jonka sylinterin mäntä on valurautaa, ja siinä on kansiventtiili johon pääsee helposti käsiksi. Quad-Clean nelivaiheinen ilmansuodatusjärjestelmä varmistaa, että ainoastaan puhdasta ilmaa pääsee moottoriin, antaen moottorille maksimaalisen tehon ja eliniän. Lisäksi, moottorilla on 3 vuoden kaupallinen takuu, ja sitä voidaan huoltaa paikallisen Kohler jälleenmyyjän toimesta.


Turvallisuus

Woodland käsittelijässä on useita turvallisuusominaisuuksia varmistaen, että käyttö on turvallista koko prosessin ajan. Kaikkien liikkuvien osien ympärillä on turvahäkit. Lisäksi, vain yhtä toimintoa voidaan tehdä kerrallaan johtuen hydraulisesta järjestelmästä, joka toimii voimanlähteenä koko yksikölle.


Takuu

Polttopuunjalostajalle on myönnetty 2 vuoden takuu valmistajan virheitä vastaan, ja se ei sisällä kuluvia osia (ketjut, miekat, suodattimet ja laakerit). Kohler-moottorille annetaan 3 vuoden kaupallinen takuu, joka myönnetään minkä tahansa Kohler-pienmoottorimyyjän kautta.


Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 426 lbs (193 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Arvostelut