BUSHLANDER™ peräkärry

BUSHLANDER™ PERäKäRRY

Bushlander ™ maastoperäkärrypaketti lisää liikkuvuutta työskentelyyn. Bushlander peräkärry on suunniteltu kartoittamattomaan metsään ja karkeaan maastoon. Sen avulla saa HM122-sahan kätevästi tukkien luo.

1,100.00 - 1,590.00 excl. VAT

Poista

Kiinteät toimituskulut
0.00

2 Vuoden takuu

Sama hinta toimintaperiaate

Kuvaus

BUSHLANDER™

Bushlander ™ maastoperäkärrypaketti lisää liikkuvuutta työskentelyyn. Bushlander peräkärry on suunniteltu kartoittamattomaan metsään ja karkeaan maastoon ja sen avulla saa HM122 sahan kätevästi tukkien luo. Yhdistetään hinausautoon mukana tulevalla 2″:n (50 mm:n) vetoaisalla. Korotettu tela tarjoaa mukavamman ja ergonomisemman työskentelykorkeuden. Helposti työnnettävissä varastoon tai huoltoa varten. Bushlanderin vakiomallisessa peräkärryssä on käytettävissä 8 säädettävää tukijalkaa joilla sahaa voi säätää epätasaisessa maastossa ja kestävät 6-kerroksiset maastorenkaat, jotka voi poistaa käyttäjän kulkuväylän tyhjentämiseksi työskentelyn aikana.

BUSHLANDER™ peräkärry  BUSHLANDER™

6-KERROKSISET MAASTORENKAAT

6-kerroksiset maastorenkaat ovat kestävät ja vankat kaikkiin kaikkiin maasto-olosuhteisiin. Liikkuminen on sujuvaa leveän kulutuspinnan ansiosta. Renkaat voi poistaa käyttäjän kulkuväylän tyhjentämiseksi sahaamisen ajaksi.

BUSHLANDER™ peräkärry  6-KERROKSISET MAASTORENKAAT

SÄÄDETTÄVÄT TUKIJALAT

Tukijalat on nostettu ja lukittu kuljetuksen ajaksi ja ne avataan ja asennetaan paikanpäällä vaivattomasti säätämällä korkeus peräkärryn ja telojen tasolle. Mukana on peräkärrytunkki jossa on 2 asennuspaikkaa vetoajoneuvoon kiinnittämiseksi ja tasapainottamiseksi. Vakiopituisessa peräkärryssä on 8 säädettävää tukijalkaa ja XL-pituisessa peräkärryssä niitä on 12.

BUSHLANDER™ peräkärry  SÄÄDETTÄVÄT TUKIJALAT

LUKITUSSARJA KULJETUKSEEN

Peräkärryyn kuuluu sahapään lukitus, joten sahapään voi turvallisesti kiinnittää peräkärryyn kuljettamista varten. Neljä (4) 3/8″ (9,5 mm) sokkaa menevät peräkärryn sivujen ja päähän kiinnitettyjen kiinnikkeiden läpi. Kestävä kuormaliina on sisällytetty varatoimenpiteenä.

BUSHLANDER™ peräkärry  LUKITUSSARJA KULJETUKSEEN

PERÄKÄRRYN PITUUSVAIHTOEHDOT

Bushlanderia on saatavilla kahtena peräkärrypituutena: Bushlanderin vakioperäkärryn suurin leikkauspituus on 10' 4" (3,1 m), ja sitä voidaan käyttää HM122 kenttäsahojen (kaikki vuosimallit) kanssa. Bushlander XL voi leikata 16' 9":n (5,1 m:n) pituuden ja sitä voi käyttää HM122 kenttäsahojen (2020 ja uudemmat) kanssa.

BUSHLANDER™ peräkärry  PERÄKÄRRYN PITUUSVAIHTOEHDOT

PATENTTIA ODOTTAVA PERÄKÄRRYN TAITTUVA JATKE

Bushlander XL on patenttia odottava peräkärryn taittuva jatke, joka voidaan taittaa ja kiinnittää HH122 sahan päähän kuljetuksen ajaksi. Taitettuna kisko toimii rakenteellisena tukena joka auttaa sahan pään kiinnityksessä maastokuljetuksissa. Kompakti muoto helpottaa navigointia kapeissa tiloissa ja poluilla ja vie vähemmän tilaa varastoitaessa vajassa, työpajassa tai autotallissa. Jatke lisää 6' 5'' (1,95 m) pituutta kiskoon ja mukana tulevat tukijalat ja ruuvitukinpidike kuljetusremmillä.

BUSHLANDER™ peräkärry  PATENTTIA ODOTTAVA PERÄKÄRRYN TAITTUVA JATKE

WOODLAND MILLSIN LAATU JA ASIAKASPALVELU

Asiakas on etusijalla Woodland Millsillä. Bushlanderilla on valmistajan 2 vuoden takuu (ei sisällä kuluvia osia eikä renkaita)

BUSHLANDER™ peräkärry  WOODLAND MILLSIN LAATU JA ASIAKASPALVELU

SUUNNITELTU MAASTOKÄYTTÖÖN

Bushlander peräkärry on suunniteltu käytettäväksi vain maastossa. Käyttö moottoriteillä ei ole laillista.


Tekniset tiedot

Peräkärrynakseli Kaksi irrotettavaa kiinteää akselia rengassokilla.
Peräkärrynrenkaat 6-kerroksiset irrotettavat maastorenkaat
Peräkärryn säädettävät tukijalat Bushlander: 8 säädettävää tukijalkaa ja Bushlander XL: 12 säädettävää tukijalkaa
Peräkärrytunkit 1
Vetoakselin kytkinlaite 2" (50mm)
Viimeistely Jauhemaalattu/galvanoitu teräs
Turvallisuus Lukitussokat ja turvahihnat sahanterän kiinnittämiseksi kuljetusta varten
Yhteensopivuus Bushlander (vakiomallisen peräkärryn pituus): HM122 (kaikki vuosimallit); Bushlander (XL peräkärryn pituus): HM122 (2020 ja uudempi)
Paino 632 lbs (287 kg)
Kuljetuspaino 632 lbs (287 kg)

Käsikirjat ja piirustukset