Terän teroituskone (automaattinen)

TERäN TEROITUSKONE (AUTOMAATTINEN)

Woodland Millsin Grindlux-teroituskone on täysin automaattinen vannesahan teroituskone. Voimanlähteenä on 12V patteri, joten teroitinta voidaan käyttää etäalueilla. Patteria ei ole sisällytetty

590.00 excl. VAT

Quantity

Kuvaus

Woodland Millsin Grindlux-teroituskone on täysin automaattinen vannesahan teroituskone. Voimanlähteenä on 12V patteri, joten teroitinta voidaan käyttää etäalueilla. Syötinkäsi edistää terää eteenpäin automaattisesti samalla kun ohjausnokalla liikkuva hiontalevy teroittaa pinnan ja terän hampaiden välit. Teränpidike, joka sovitetaan terään, sulkee koneen automaattisesti kun koko terä on teroitettu. Terotinta voidaan säätää 7, 10 ja 14 asteen kulmiin haravahampaille. Terän hampaiden välien syvyys ja eroitus voidaan myös säätää sallien 1.25″ – 1.5″ (31mm – 38mm) levyisten terien, joiden hammasväli (kaltevuus) on 3/4″ – 1.25″ (19mm – 31mm) sovittamisen teroittimeen. Vannesahanterät kestävät kauemmin jos ne teroitetaan noin 2-4 tunnin sahausajan jälkeen, ja ennen kuin ne tylsistyvät liikaa. Tylsien terien työntäminen tukkien läpi aiheuttaa erittäin pieni jännitys-säröjä muodostumaan terän hampaiden väliin. Jännitys-säröt kasvavat ennemmin tai myöhemmin, aiheuttaen terän ennenaikaisen katkeamisen. Kuitenkin jos nämä säröt hiotaan pois ennenkuin niistä tulee liian pitkiä, särö voidaan poistaa ja pidentää terän käyttöikää. Suositellaan että teroitettujen terien annetaan levätä ainakin yksi päivä, jotta teräs voi palautua, 3/4″ – 1.25″ (19mm – 31mm) hionnan joka kerta kun terotat terän, tulisi mahdollistaa terän teroittamisen 4-6 kertaan.


Laivaus

* Varastossa olevat tavarat toimitetaan ovellesi 2 - 11 arkipäivän aikana. Useimmille alueille tavarat voidaan toimittaa kuorma-autolla, josta asiakas ottaa tavaran vastaan.

Kuljetuspaino: 28.4 lbs (13 kg)

Arvioidut toimitusajat

Jotkut asuinalueet saattavat vaatia palveluun lisäpäiviä. Ole hyvä, ja soita saadaksesi arvion lähetysmaksusta ja ajasta territorioihin ja etäalueille.

Käsikirjat ja piirustukset

Lisävarusteet

Näytä lisää
Näytä vähemmän

Arvostelut