Sahalaitosten peräkärryt

Hyvin suunnitellut, kestäväksi rakennetut liikutettavat sahalaitokset alkaen 4,880.00

Woodland Mills tarjoaa täyden valikoiman hyvin valmistettuja, helppokäyttöisiä liikutettavia sahalaitoksia ja sahalaitostenperäkärryjä, jotka vastaavat sahaustarpeitasi. Olet sitten harrastaja puutyöläinen, sinulla on isoja projekteja suunnitelmissa, tai jos haluat tienata vähän lisärahaa, meillä on sinulle sopiva sahalaitos. Pohjois-Amerikkalainen insinööritiimimme on suunnitellut jokaisen sahalaitoksen korkealaatuiseksi, taloudellisesti edullisimmaksi koko alalla, tarjoten samat tarkkuuleikkauskyvyt kuin paljon kalliimmat sahat. Meillä on enemmän sahalaitosasiakkaiden arvosteluja kuin millään muulla yhtiöllä, ota selville miksi niin monet ihmiset ovat valinneet Woodland Millsin sahalaitoksen auttaakseen heitä projekteissaan ja tekemään visioistaan totta!

Google Reviews      

Woodlander

Woodland Millsin Woodlander peräkärrypaketti voidaan yhdistää joko suositun HM126 & HM130 sahalaitosten yhteyteen, tehden sahalaitoksesta todella monipuolisen ja liikutettavan sahalaitoksen. Woodlander peräkärrypaketti on hyvin valmistettu ja taloudellinen ratkaisu sahureille, jotka haluavat oikeaa liikkuvuuden ja helpon asennuksen yhdistelmää. Peräkärry on suunniteltu sopivaksi kaikkiin vuoden 2017 ja sitä uudempiin HM126 & HM130 sahalaitoksiin. Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyilla ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahalaitoksen kiskojärjestelmään, tehden laatikko tyylisen strukturoidun alustan. Huomio: Sahalaitoksen kiskojen asennuskomponentit (korostettu keltaisella) eivät ole sisällytetty tähän peräkärryyn. Sen sijaan, sinut tulee liittää nämä osat jo hankitusta vuoden 2017, tai uudemmasta HM126 tai HM130 sahalaitoksesta peräkärryn runkoon.
1,590.00 More information


Woodlander XL

Woodland Millsin Woodlander XL peräkärrypaketti voidaan yhdistää joko suositun HM126 & HM130 sahalaitosten yhteyteen, tehden sahalaitoksesta todella monipuolisen ja liikutettavan sahalaitoksen. Woodlander peräkärrypaketti on hyvin valmistettu ja taloudellinen ratkaisu sahureille, jotka haluavat oikeaa liikkuvuuden ja helpon asennuksen yhdistelmää. Peräkärry on suunniteltu sopivaksi kaikkiin vuoden 2017 ja sitä uudempiin HM126 & HM130 sahalaitoksiin. Rakennettu laserleikatuilla kulmalevyilla ja putkimaisilla ristituilla, alustasta tulee hyvin jäykkä, kun se liittyy sahalaitoksen kiskojärjestelmään, tehden laatikko tyylisen strukturoidun alustan. Huomio: Sahalaitoksen kiskojen asennuskomponentit (korostettu keltaisella) eivät sisälly tähän peräkärryyn. Sen sijaan, sinut tulee liittää nämä osat jo hankitusta vuoden 2017, tai uudemmasta HM126 tai HM130 sahalaitoksesta peräkärryn runkoon.
2,110.00 More information


HM130 Woodlander

Voit siirtää sahaustoimintojasi Woodland Millsin HM130 Woodlander sahalaitoksen peräkärryn avulla. Esittelyssä on tehokas HM130 sahalaitos, joka on kiinnitetty kestävään peräkärryyn, HM130 Woodlanderiin. Se tarjoaa todellakin liikutettavan ratkaisun suurella tukkikapasiteetilla. Nopeasti kiinnitettävä peräkärry on tarpeeksi vankka kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa, mutta samalla kykenee kulkemaan maanteillä, ja vaatii minimaalisen asennusajan, kun saavut työpaikalle. Varustettuna tehokkaalla ja luotettavalla 14 HP:n Kohler bensiini moottorilla, HM130 vaivattomasti sahaa jopa 30” (76cm) halkaisijaltaan ja 10’ 5” (3.1m) pituisia tukkeja.
5,880.00 More information


HM130 Woodlander XL

HM130 Woodlander XL yhdistää mahtavan HM130 sahalaitoksen Woodland Mills Woodlander peräkärryn pidennetyn pituuden tarjotakseen sahureille täydellisen tasapainon tehon ja liikkuvuuden kanssa. Nopeasti kiinnitettävä peräkärry on tarpeeksi vankka kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa, mutta samalla kykenee kulkemaan maanteillä Tehokas ja luotettava 9.5 HP Kohler bensiinimoottori ja kyky sahata jopa halkaisijaltaan 30” (76cm) ja pituudeltaan 16’ 11″ (5.1m) kokoisia tukkeja, HM130 Woodlander XL on täydellinen yhdistelmä sahureille, jotka vaativat suurta sahauskykyä ja samalla liikutettavaa sahaustoimintoa.
6,630.00 More information

LIITY UUTISKIRJEESEEMME