TUKKIVANNESAHA

Hyvin suunnitellut, kestäväksi rakennetut liikutettavat sahalaitokset alkaen 2,690.00

Woodland Mills tarjoaa täyden valikoiman hyvin valmistettuja, helppokäyttöisiä liikutettavia sahalaitoksia ja sahalaitostenperäkärryjä, jotka vastaavat sahaustarpeitasi. Olet sitten harrastaja puutyöläinen, sinulla on isoja projekteja suunnitelmissa, tai jos haluat tienata vähän lisärahaa, meillä on sinulle sopiva sahalaitos. Pohjois-Amerikkalainen insinööritiimimme on suunnitellut jokaisen sahalaitoksen korkealaatuiseksi, taloudellisesti edullisimmaksi koko alalla, tarjoten samat tarkkuuleikkauskyvyt kuin paljon kalliimmat sahat. Meillä on enemmän sahalaitosasiakkaiden arvosteluja kuin millään muulla yhtiöllä, ota selville miksi niin monet ihmiset ovat valinneet Woodland Millsin sahalaitoksen auttaakseen heitä projekteissaan ja tekemään visioistaan totta!

Google Reviews      

HM122 Tukkivannesaha

Woodland Mills suunnitteli HM122 sahalaitoksen asiakkaille, jotka ovat tarkkoja budjetistaan, ja jotka haluavat sahata omat sahatavaransa edullisessa hintaluokassa. Perustuen suosittuun HM126 malliin, HM122 tarjoaa harrastemetsureille taloudellisen ja hyvin suunnitellun sahan, joka kykenee sahaamaan jopa halkaisijaltaan 22” (55cm) ja pituudeltaan 10’ 5” (3.1m) kokoisia tukkeja. HM122 myös tukee rajoittamattomasti kiskonjatkeita, joten voit sahata minkä pituisia tukkeja tahansa.

2,690.00 More information

HM126 Tukkivannesaha

HM126 on Woodland Millsin liikutettavien sahalaitosten lippulaiva, ja se on rakennettu tuottamaan sahureille hyvin suunnitellun, erittäin tarkan sahalaitoksen, joka pystyy muuttamaan tukit sahatavaraksi vaivattomasti, huokealla hinnalla. HM126 sahalaitoksen kestävässä rungossa on 9.5 HP:n Kohler bensiinimoottori, ja sillä voi sahata 26” (66cm) halkaisijaltaan ja 10’ 5” (3.1m) pituudeltaan asti olevia tukkeja, mutta se on samalla niin monipuolinen, että sillä voi leikata jopa 1/16″ (1.6mm) ohuita viiluja mille tahansa huonekalulle, jonka saatat rakentaa. Lisäkiskoja on ostettavissa, jotta voit lisätä leikattavan tukin pituutta jos tarpeellista. Sen kestävä rakenne on valmistettu kestämään, ja se antaa sahureille useita vuosia nautinnollisia sahaushetkiä.

3,290.00 More information

HM126 Woodlander

Miksi vaivautua kuljettamaan tukkeja sahalaitoksellesi, kun voit helposti viedä sahalaitoksesi suoraan tukkien luokse? HM126 Woodlander paketin ominaisuus on erittäin suositun HM126 sahalaitos, joka on kiinnittty kestävään peräkärryyn, tehden siitä todella monipuolisen ja liikutettavan sahalaitoksen.´´ HM126 Woodlander on hyvin rakennettu, taloudellinen ratkaisu sahureille, jotka hakevat täydellistä liikutettavaa ja kestävää yhdistelmää, joka samalla vaatii vähän asennus aikaa työpaikalla. Tarkoituksella rakennettu, pikakiinnitettävä peräkärrypaketti on tarpeeksi vankka vaikeakulkuiseen maastoon, mutta samalla kykenevä maanteille. Tehokas ja luotettava 9.5 HP Kohler bensiinimoottori ja kyky sahata jopa halkaisijaltaan 26” (66cm) kokoisia tukkeja ja 10’ 5” (3.1m) pituisia tukkeja, tämä liikutettava sahalaitos tulee ylittämään odotuksesi.

4,880.00 More information

HM126 Woodlander XL

HM126 Woodlander XL:n ominaisuutena on poikkeuksellisesti suunniteltu HM126 sahalaitos, joka on kiinnitetty pidennettyyn 16’ 11″ (5.1m) pituiseen versioon Woodland Millsin Woodlander-peräkärrystä, tarjotakseen täydellisen tasapainon teholle ja liikkuvuudelle. Nopeasti kiinnitettävä peräkärry on tarpeeksi vankka kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa, mutta samalla kykenee kulkemaan maanteillä. Tehokas ja luotettava 9.5 HP Kohler bensiinimoottori ja kyky sahata jopa halkaisijaltaan 26” (66cm) kokoisia tukkeja, HM126 Woodlander XL on täydellinen yhdistelmä sahureille, jotka vaativat tehokasta ja samalla liikutettavaa sahaustoimintoa.

5,630.00 More information

HM130 Tukkivannesaha

HM130 liikutettavan sahalaitoksen ominaisuutena on massiivinen halkaisijaltaan 30” (76cm) leikkauskurkku ja se on varustettu korkeatehoisella 14 HP Kohler bensiinimoottorilla, tarjoten sahureille suuren tukkien sahauskapasiteetin hinnalla joka ei vie konkurssiin! Kyky leikata 10’ 5” (3.1m) pituisia tukkeja, ja rajoittamattotomalla määrällä kiskonjatkeita voit käsitellä minkä pituisia tukkeja tahansa. HM130 todellakin antaa sahureille mahdollisuuden maksimoida sahatavarakapasiteettinsa, ja pitää samalla hauskaa!

4,290.00 More information

HM130 Woodlander

Voit siirtää sahaustoimintojasi Woodland Millsin HM130 Woodlander sahalaitoksen peräkärryn avulla. Esittelyssä on tehokas HM130 sahalaitos, joka on kiinnitetty kestävään peräkärryyn, HM130 Woodlanderiin. Se tarjoaa todellakin liikutettavan ratkaisun suurella tukkikapasiteetilla. Nopeasti kiinnitettävä peräkärry on tarpeeksi vankka kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa, mutta samalla kykenee kulkemaan maanteillä, ja vaatii minimaalisen asennusajan, kun saavut työpaikalle. Varustettuna tehokkaalla ja luotettavalla 14 HP:n Kohler bensiini moottorilla, HM130 vaivattomasti sahaa jopa 30” (76cm) halkaisijaltaan ja 10’ 5” (3.1m) pituisia tukkeja.

5,880.00 More information

HM130 Woodlander XL

HM130 Woodlander XL yhdistää mahtavan HM130 sahalaitoksen Woodland Mills Woodlander peräkärryn pidennetyn pituuden tarjotakseen sahureille täydellisen tasapainon tehon ja liikkuvuuden kanssa. Nopeasti kiinnitettävä peräkärry on tarpeeksi vankka kulkemaan vaikeakulkuisessa maastossa, mutta samalla kykenee kulkemaan maanteillä Tehokas ja luotettava 9.5 HP Kohler bensiinimoottori ja kyky sahata jopa halkaisijaltaan 30” (76cm) ja pituudeltaan 16’ 11″ (5.1m) kokoisia tukkeja, HM130 Woodlander XL on täydellinen yhdistelmä sahureille, jotka vaativat suurta sahauskykyä ja samalla liikutettavaa sahaustoimintoa.

6,630.00 More information

LIITY UUTISKIRJEESEEMME