Sahalaitoksemme tarina

Woodland Millsin sahateollisuuden historia

Vuonna 2009 Woodland Mills alkoi suunnitella ja valmistaa sahoja sen jälkeen, kun tunnustettiin alan tarpeet hyvin suunniteltujen ja kohtuuhintaisten myllyjen varaan, jotka on rakennettu erityisesti omaperusteisille maanomistajille, joilla on ylimitoitetut puut ja visio! Tämän tyhjän tilan täyttämiseksi Woodland Mills suunnitteli vankkarakenteisen sahan, joka auttaisi vilpittömiä maanomistajia muuntamaan puut hirsirakenteeksi kohtuulliseen hintaan. Saha käteviin ihmisiin, jotka nauttivat suurista ulkotiloista, ja mieluummin omien puutavaransa hiomisen sijaan maksavat korkealaatuisten raaka-aineiden hinnat! Tietäen, että sahan ollessa hyvä, sen on oltava riittävän kova, jotta se pystyy vastaamaan kaikkiin haasteisiin, joita asiakkaamme voivat heittää ja tarjota samalla tarkkuus ja laatu samalla tavoin kuin paljon kalliimmat tehtaat. Ja ottaen huomioon nämä periaatteet, Woodland Mills rakensi insinöörit aloittivat pyrkimyksensä suunnitella korkealaatuista ja arvostettua kannettavaa sahaa teollisuudessa.

Sahatavaraa kasvatetaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan

Ensimmäisen kannettavan sahan, HM126: n, käynnistämisestä tiesimme, että meillä oli rakennettu suuri mylly, jota asiakkaamme rakastivat, mutta tunnistimme myös, että on aina mahdollista parantaa. Huomasimme myös, että kaikkien sahojen tarpeet eivät ole yhtäläiset! Siksi laajensimme kokoonpanomme mukaan lukien Hem130-saha, jolla on suurempi hevosvoima ja suurempi leikkuukapasiteetti sahoille, jotka vaativat leikkaamista massiivisiin lokeihin, ja HM122, joka on ihanteellinen viikonloppu sotureille, jotka tarvitsevat myös tarkkaa leikkausta, mutta ovat halukkaita luopumaan suuresta jyrsimisestä kykyä vieläkin poikkeuksellisempaan hintapisteeseen. Sen jälkeen insinöörit ovat tehneet jatkuvan tehtävänsä varmistaakseen, että nämä kolme mallia täyttävät odotuksemme korkealaatuisimmista, alan parhaista arvostetuista sahoista. Mutta innovaatio ei pysähdy siellä! Vastauksena asiakkaillemme kertoo kuinka paljon he rakastavat tehtaillamme, mutta todella haluamme tarjota perävaunuihin perustuvan version, jota voitaisiin hinata vaikean maaston tai valtatien kautta, vastasimme Woodlander-sarjan saha-perävaunuilla. Nyt sahat voivat viedä jyrsintäään mobiiliin, samalla kun he saavat samanlaisen korkealaatuisen jyrsintäkokemuksen kuin aina Woodland Millsin sahalla!

Difference Maker

Mutta yksinkertaisesti rakentamalla poikkeuksellinen saha hämmästyttävään hintaan ei riitä. Kun Woodland Mills todella loistaa ja mikä asettaa meille kilometriä kilpailun yläpuolella, on ilahduttava asiakastyytyväisyys ja tekninen tuki, joka tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme. Kuten näemme asiakkaan arvosteluista, teemme tehtävämme varmistaa, että koko Woodland Millsin kokemus sahatietututkimuksen alkuvaiheista monen vuoden ajan teidän jyrsintätutkimuksillemme on olemassa, jotta voimme tukea sinua millään tavoin voi. Joten olet harrastelija, sinulla on suuria projekteja horisontissa tai haluat ansaita ylimääräistä rahaa, meillä on oikea saha sinulle. Jotkut alan asiakkaiden useimmista sahalautakunnista selvittävät, miksi niin monet ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä valitsemaan Woodland Millsin sahan, joka auttaa heitä puuttumaan hankkeisiinsa ja tekemään visioistaan ​​todellisuuden!