Tietoa meistä

Tietoa meistä

Woodland Mills perustettiin vuonna 2009 yhdessä Neil Bramleyn and Josh Malcolmin toimesta täyttääkseen raon korkealaatuisten, edullisten metsätalouslaitteiden alalla, suunniteltu erityisesti käteville, tee-se-itse visionäärisille maanomistajille. ovat ammatiltaan koneinsinöörejä ja metsälön omistajia itsekkin, ja asuvat maaseudulla Pohjois-Amerikassa, Neil ja Josh aloittivat suunnittelemaan metsätalouslaitteiden prototyyppejä, koska markkinolla olevissa tuotteissa oli huono valikoima. Näytti siltä, että kaikki hyvälaatuiset laitteet olivat erittäin kalliita, ja kaikissa järkevästi hinnoitelluissa laitteissa ei ollut vaadittavaa kestävyyttä ja ammattitaitoa, joita terävä-älyinen nikkari tarvitsee. Tajuten että innovatiivisen muotoilun, sopivan hintaisen valmistamisen ja suoramyynnin, eliminoiden välimiesten hinnankorotukset, kautta, he voisivat tarjota tuotteita, joilla on sama poikkeuksellinen tehokkuus ja rakenne, kuin paljon kalliimmilla malleilla, mutta hinnalla, jonka harrastelijat katsovat oikeutetuksi. Nämä tavoitteet mielessään Neil & Josh aloittivat tehtävänsä suunnitella korkeimmanlaatuisia, taloudellisesti edullisimpia metsätalouslaitteita markkinoille. sahausintoilijoina, ensimmäinen tuote jota he päättivät yrittää oli liikutettava sahalaitos maanomistajille. Monien suunnittelumuutosten ja mittavien käyttökokeiden jälkeen saavutettiin prototyyppi, joka tarjosi täydellisen tasapainon kestävyyden, liikutettavuuden ja tarkkuuleikkauskykyjen kanssa. Varusteltu kestävällä rungolla ja luotettavalla Kohler moottorilla, tämä sahalaitos on suunniteltu kestämään, ja tarjoamaan sahureille monia vuosia sahausnautintoa.

Tavoittelu erinomaiseen valmistukseen

Seuraava este oli löytää tuotantopartneri joka kykenee jatkuvasti tuottamaan vaadittavan ylivoimaisen laadun, joka vastaa Woodland Millsin vaatimuksia, ja hinnalla joka mahdollistaa näiden tuotteiden tarjoamisen kuluttajille lyömättömillä hinnoilla. Käyttäen vuosien kokemustaan autoteollisuus komponenttejen hankinnassa suurille Pohjois-Amerikkalaisille autonvalmistajille, Neil aloitti etsimään maailmanlaajuisesti täydellistä tuotantopartneria. Monien potentiaalisten tuottajien kattavan arvioinnin jälkeen Kiinassa sijaitseva valmistaja valittiin parhaaksi lähteeksi vastaamaan kaikkia vaatimuksia ‰ÛÒ , mukaan lukien uusinta tekniikkaa olevat tuotantolaitteet, taitava hallinto ja työvoima, edistynyt kokoamisprosessi ja tiukat laadunvalvontaprosessit. Varmistaakseen että joka ikinen kappale vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme, tuote kasataan kokonaisuudeessaan tehtaan sisällä tarkastusta varten, ennekuin se puretaan osittain lähetystä varten. Kun suunnitelma ja tuotantopartneri oli valittu, Woodland Millsin lippulaivan HM126 sahalaitoksen tuotanto alkoi vuonna 2010. Tuotannon aloittamisen jälkeen Woodland Mills on jatkanut suunnitelua ja innovoinut laajan valikoiman metsätaloustuotteita, mukaan lukien puusilppureita, kannonjyrsimiä, mönkijän peräkärryjä, tukkivinssejä, sahalaitoksen peräkärryjä ja polttopuiden käsittelijöitä. Kuuntelemalla erittäin luovia ja lahjakkaita asiakkaitamme, Woodland Mills on jatkuvasti pyrkinyt tekemään parannuksia jo olemassa oleviin tuotteisiin, ja laajentamaan valikoimaamme vastaamaan tarpeitasi. Pysyen uskollisena visioomme, Woodland Mills on kasvanut globaaliksi johtajaksi tarjoten hyvin valmistettuja, edullisia metsätalouslaitteita tee-se-itse maanomistajille kaikkialla Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Aasiassa ja Afrikassa. Tähän päivään asti, Ontariossa, Kanadassa sijaitseva insinööritiimimme intohimoisesti jatkaa tehtäväänsä varmistaa, että koko valikoima Woodland Millsin metsätalouslaitteita pysyy korkealaatuisina, taloudellisesti edullisimpina metsätalouslaitteina alalla maailmanlaajuisesti!

Eron tekijä

Woodland Mills ymmärtää että erinomaisten metsätalouslaitteiden suunnitelu uskomattomilla hinnoilla ei ole ‰Ûª tarpeeksi. Missä Woodland Mills erottuu edukseen, ja mikä asettaa meidät kipailijoidemme yläpuolelle, on ilmiömäinen asiakaspalvelun ja teknisen tuen taso, jota tarjoamme kaikille asiakkaillemme. Kuten voit nähdä asiakasarvosteluistamme, meidän tehtävänä on varmistaa että koko Woodland Mills kokemuksesi ajan, heti tuotteen etsimisestä monien vuosien päähän ostoksestasi, olemme tukemassa sinua miten vain voimme. Joten olet sitten harrastaja puutyöläinen, sinulla on isoja projekteja suunnitelmissa, tai jos haluat tienata vähän lisärahaa, meillä on sinulle sopiva sahalaitos. Meillä on enemmän arvosteluja kuin millään muulla alan yhtiöllä, ota selville miksi niin monet ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä Woodland Millsin metsätalouslaitteisiin auttaakseen heitä projekteissaan ja tekemään visioistaan totta!

Josh Malcolm

Josh Malcolm

Josh suoritti koneinsinöörin tutkintonsa University of Western Ontario-yliopistossa. Valmistuttuaan hän alotti urapolun, joka yhdisti hänen intohimonsa tekniikkaan hänen terävyyteensä liiketoiminnassa, jonka hän oppi työskennellessään sukunsa jälleenmyyntiyrityksessä. Vapaa-ajallaan Josh nauttii työskentelystä metsälössään harrastefarmarina, ja siellä hänen halunsa sahata omat tukkinsa viikonloppuisin alkoi, ja se johti kattavaan henkilökohtaisen sahan etsintään. Epäonnistuessaan sellaisen tuotteen löytämisessä hän aloitti tekemään prototyyppejä henkilökohtaisten sahalaitosen suunnitelmista lapsuuden ystävänsä Neilin kanssa (itse asiassa heidän yhteiset suunnitelmat alkoivat jo 10 vuotiaina, kun he rakensivat mikroauton). He huomasivat nopeasti, etä oli muitakin samankaltasia maanomistajia, joilla oli samat tarpeet, ja sen takia he aloittivat tuottamaan pieniä määriä näitä sahalaitoksia myytäväksi Craigslistissä/Kijijissä paljon edullisimmilla hinnoilla, kuin mitä markkinoilla oli siihen aikaan tarjolla. Ei ‰Ûªt kestäny kauankaan kun tämä sivutyö otti tuulta alleen kun pari ymmärsi tarpeen hyvin suunntellulle, edullisesti hinnoitellulle metsätalouslaitteelle, joka oli ihanteellinen maanomistajille, kuten he. Tämän vision avulla Woodland Mills kumppanuus perustettiin. Kun Joshilla ei‰Ûªt ole insinöörinhattu päässään, tai kun hän valvoo jälleenmyyntiä, hänet voi usein löytää kameran edestä, jossa on esiintyy monien Woodland Millsin tuotteiden esittelyvideoilla, jotka on nähtävissä yhtiön verkkosivustolla ja Woodland Millsin YouTube kanavalla.

Neil Bramley

Neil Bramley

Neil syntyi Toronton, Ontarion, Kanadan ulkopuolella ja tulee yrittäjähenkisestä perheestä. Hänen intohimonsa luomiseen ja suunnitteluun on peräsin hänen lapsuudestaan, jolloin Neil ja Josh rakensivat mikroautoja mitä eriskummallisista osista. Hänen uteliaisuutensa siihen miten asiat toimivat johti hänet opiskelemaan koneinsinööriksi Durham Collegeen, Oshawassa, Ontariossa. Siellä Neil ymmärsi, että CAD (tietokoneavusteinen suunnittelu) oli lähtökohta suunnittelulle useimmilla aloilla, ja pääsyy miksi hän aloitti työskentelyn koneinsinöörinä. Työskennellen suurimmaksi osaksi General Motorsin palveluksessa, hän omisti yli 15 vuotta autotellisuudelle, suunnitellen erilaisia osia autoihin, ennen kuin hän siirtyi projektinjohtajan rooliin. Siellä Neil aloitti työskentelemään erilaisten maailmanlaajuisten toimittajien kanssa, ja oppi samalla parhaat käytännöt globaalista tuotannosta. Nämä vuosien kokemukset yritysten mekaanisen suunnittelun alalla osottautuivat erittäin tärkäksi eduksi, kun Neil siirtyi yritystoiminnan pariin. Palaten takasin lapsuuteensa, hän alkoi taas luomaan, tosin tällä kertaa se oli vuosien tärkeän tiedon ja kokemuksen kanssa. Hän asui jälleen maalla, 24 eekkerin maapalstalla vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa, ja tarve tietynlaisille metsätalouslaitteille ilmeni. Näistä tarpeista omassa elämässään maanomistajana Neilin ja Joshin‰Ûªs kiinnostukset yhtyivät jälleen, ja mistä heidän tuoteideansa ovat lähtöisin. Neil käyttää paljon aikaa Woodland Millsillä työskennellen insinööritiimin kanssa, tehden näitä tuotteita samanmielisille maanomistajille ympäri maailmaa.